Beàgyazódási vérzés? Nálatok volt ilyen?
Tudom, sokan azt mondják, ez csak egy mende-monda, de nekem is van olyan rokonom, akinél jelentkezett ilyen jellegű vérzés a terhesség elején.
Férjemmel babát tervezünk, tegnap délután elkezdett picit görcsölgetni az alhasam, utána nagyon-nagyon minimális mennyiségű világos barnás folyást tapasztaltam. (Csak a papíron látszott), majd estére ismét sima fehérfolyás lett belőle. Reggel pisinél ismét egy kis mennyiségű barnázásom volt. Azóta nincsenek nagyon görcsök, csak néha 1-1 szúrkálás.
Szerdára nem várom, a ciklusom megbízható, általában 27 napos, néha 28. Ilyet még sosem tapasztaltam egy menstruációm előtt sem.
Szerintetek ez lehet beágyazódás jele? Emellett kissé teltebbek a melleim, de nem olyan kemények, mint a pms-nél (inkább mintha vízzel teli zacskók lennének :D), illetve leginkább a bimbó környéke érzékeny.
*beágyazódás
Javított a telefonom....
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos annyi mindent lehet olvasni a neten, hogy az ember beleőrül…:D
Köszi a válaszokat.
Még reménykedem szerdáig, nagyon szeretnénk már, ha összejönne a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!