Beàgyazódási vérzés? Nálatok volt ilyen?
Tudom, sokan azt mondják, ez csak egy mende-monda, de nekem is van olyan rokonom, akinél jelentkezett ilyen jellegű vérzés a terhesség elején.
Férjemmel babát tervezünk, tegnap délután elkezdett picit görcsölgetni az alhasam, utána nagyon-nagyon minimális mennyiségű világos barnás folyást tapasztaltam. (Csak a papíron látszott), majd estére ismét sima fehérfolyás lett belőle. Reggel pisinél ismét egy kis mennyiségű barnázásom volt. Azóta nincsenek nagyon görcsök, csak néha 1-1 szúrkálás.
Szerdára nem várom, a ciklusom megbízható, általában 27 napos, néha 28. Ilyet még sosem tapasztaltam egy menstruációm előtt sem.
Szerintetek ez lehet beágyazódás jele? Emellett kissé teltebbek a melleim, de nem olyan kemények, mint a pms-nél (inkább mintha vízzel teli zacskók lennének :D), illetve leginkább a bimbó környéke érzékeny.
Sajnos nem lett babó, ma megjött, de nem is akárhogy. Sosem szokott ilyen erős mensim lenni, mint most volt. Lehet, hogy megtermékenyültem, de nem sikerült a beágyazódás…:(
Mindegy, jövő hónapban új esély.
Köszi a válaszokat!
Sajnálom hogy nem lett baba.. nekem 14.-volt ovum rá 9 napra enyhe alig wc papíron látszódott rózsaszín folyás de csak egyszer aztán másnap is egyszer mikor ez meg történt kicsit mensi jellegű görcsöm volt nem sokáig..
Ma kellett volna meg jönnie de még nem jelentkezett remélem nem is fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!