Lett olyan erős a terhességi teszt csíkja a terhesség alatt mint a kontroll? Mikor csináltad az utolsó teszted?
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 06:12
11/32 anonim válasza:
soha nem lett ugyanolyan erős. 1 tesztet csináltam a mensi elmaradása után 2 nappal, utána többet nem.
12/32 anonim válasza:
Mind 3 volt. Ha korán teszteltem akkor halvény volt a kontroll csík, majd egy idő után egyforma, végül 6-7 hetesen volt még egy és kíváncsiságból megcsináltam és erősebb. Tesztje válogatja (érzékenység), hogy mikor. A Predictorról láttam, hogy hamar erősebb a kontroll, az X-epil legkésőbb.
13/32 anonim válasza:
Egyet csináltam 10 nap késésnél. Majd' leugrott a csík a tesztről (Gabriel).
Azért vártam 10 napot,mert akkor már 1.5 éve próbálkoztunk.
16/32 anonim válasza:
14. Erika, ez hibás. ettől még nyilván lehetsz terhes, gondolom csináltál másikat is ami igazolta és nem így nézett ki ☺️
18/32 anonim válasza:
Kedves 16 nem csináltam másikat ezt reggel első vizeletből csináltam
De köszönöm a választ ☺️
19/32 anonim válasza:
akkor csinálj másikat is. ha ilyen fura a kontroll csík akkor hibás a teszt.
szívesen
20/32 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!