Lett olyan erős a terhességi teszt csíkja a terhesség alatt mint a kontroll? Mikor csináltad az utolsó teszted?
Hogyne lett volna.Ugyanolyan erős volt!Nekem nehezen erősödött a csík,azt hittem kémiai lesz.Nem is tudom,szerintem voltam vagy 5 hetes mikor az utolsót megcsináltam.😁
Első: és attól, hogy lassan nőtt a HCG minden rendben volt/van? :)
Második: veled is egyetértek, en se csinálok többet mostmár de nekem nehéz volt meg állni, korábbi rossz tapasztalat miatt inkább mint önellenőrzéskent használtam, h mrgnyugtassam magam, hogy minden oké, de nem sikerült :'D
Sajnos semmi nem biztos, csak amikor a doki látja és majd megszületuk. Előzőnél szépen erősödött a teszt, de nem lett szívhang, most kicsit lassabban erősödte a 25 ös tesztek, 1 héttel le is volt maradva (pedig akkor már volt + tesztem amikorra mondták), most lett szívhang, rá 3 napra viszont még sem maradt.
Hagyd a francba a teszteket és reméld, hogy minden rendben van, mást úgy sem tudunk ilyenkor tenni.
Volt kb 4 hetesen a 25-ös X-epil volt majdnem olyan erős mint kontrollcsík.Aztán már nem is teszteltem.Uh-n a 6.hétig nem volt gubanc majd missed ab lett belőle.Nem garantál semmit sem a teszt,ez van.
Következőnél nem fogok ilyen sokat tesztelni,2 naponta teszteltem mert nem akartam elhinni hogy sikerült a lombikom.Ultrahang is ezt mutatta egy ideig.Marha nagy csalódás volt.Csak bízni lehet abban hogy minden rendben van odabenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!