Pozitív lett egy terhességi tesztem, ami után csináltam még 3mat ugyan abból a vizeletből, de azok negatívak. ?
Akkor lehet hogy hibás volt a teszt mert ilyen nincs hogy utána mind negatív és ugyanaz a teszt.Mindegy úgyis kiderül pár nap múlva ha újra ránézel.
Ne éld bele magad azt ajánlom,aztán lehet kellemes meglepetés ér.
Múlt hónapban jártam így. 7dpo-n csináltam egy facelle tesztet ráadásul 2. pisiből mert előtte hajnalban már voltam wc-n. Ilyen lett:
Gyorsan ugyan abból a pisiből csináltam egy mártogatós facellet egy predit és egy clearblue (6 nappal korábban fajta) tesztet és persze mind a három totálisan negatív lett. Másnap ugyan ez a fajta vizeletsugaras facelle is teljesen negatív volt csak 11dpo-n jelent meg újra a csík de akkor már mind a 4 fajta tesztem pozi lett. Sajnos nem maradt meg, pár nap késéssel megjött ami beparáztatott azt hittem méhen kívüli mert a tesztek még egy darabig erősödtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!