Lehet valamennyi esély rá,vagy semmi?
Párommal 9,5éve vagyunk együtt,van 2gyerekünk,így nem vagyunk kezdők,de elötte nem voltunk így,védekeztünk mindig ha nem akartunk véletlen terhességet,amikor viszont ráálltunk a babatémára akkor élesbe ment a dolog.
Kb 2-3hete a nagy hévben megfeledkeztünk a gumiról,nem tudjuk hogy elment-e bennem vagy nem,ő úgy érezte hogy nem,de a hüvelyhez közel olyan volt minden.
DE! 3napja sokszor van hányingerem,van mikor étel látványától illetve szagától is rosszul leszek.
Szoptatok még,így nem tudom mikor kéne megjönnie,szülés óta nem jött még meg.
Hétfőn tervezek venni tesztet,biztonság kedvéért,de nem tudom hogy mennyi esélye van így,remélem csak a stressz miatt.
NEM KÉREK SEMMI NEGATÍV KOMMENTETT!
“ Ha baba van,hát akkor ez van megtartjuk.”
😳😳😳fuuu…ilyen hozzáállással inkább ne.
Nem úgy értettem,rosszul fogalmaztam,elnézést.
Örülnénk neki mindenféle képpen úgy is,hogy nem terveztük.
Az hogy mi most felelőtlenek voltunk és ha ez után becsúszott a baba,akkor becsúszott,ugyan úgy felfogjuk szeretetben nevelni őt is mint a másik két gyerekünket.
Ha nem jön baba,akkor meg ezek után jobban odafigyelünk majd.
Ha 3 hét eltelt azóta, akkor már nem extra halványnak kellene lennie, ha terhes vagy.
Milyen teszt volt?
Pontosan nem tudom,hogy 2vagy3 hét telt el,kisfiamnál 5hét kellett,hogy kimutassa a teszt a terhességet,azelött semmi vagy nagyon halvány csík volt mindegyiken.
X epil sima teszt csík,ez volt itthon,ez mindig későn mutatta ki nekem a terhességet.
Várok még 1 hetet a biztonság kedvéért,utána tesztekek egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!