Tényleg igaz, hogy a teherbeesést segíti, ha a nő átéli az orgamust?
A FERTI-LILY hormonmentes fogamzást elősegítő kehely YouTube reklámjában hallottam 1 perc 15 másodpercnél, hogy a hölgy azt mondja, "És ne feledkezz meg az orgazmus megéléséről sem, mert az is segíti a teherbeesést!".
https://www.youtube.com/watch?v=aC8HIZE0pZY
Ez tényleg így van? Még sose hallottam erről. A nők számára az orgazmus megélése milyen módon segíti a teherbeesést?
Mármint neked? :) nem sok felhasználónak van ilyen alacsony százaléka, mint neked :)
Leírtam miért segíti, ez a hivatalos válasz rá, orvosként hagyj tudjam már jobban. Te meg ne terjeszd ez a bugyuta savas baromságot, mert ultra gáz, hogy már az általános sulis biosz anyagot sem tanultad meg.
Minek linkeljek egy névtelen fórumon, ahol teljesen laikusok vannak tudományos cikket te észkombájn? :D Tedd meg és gépeld be magad a google scholarba angolul a keresett kulcsszót, ha nulla biosz háttér ismerettel neki akarsz állni tudományos cikkeket böngészni, bár nem hinném, hogy értenéd az ott leírtakat, nem a te szinteden lévő embereknek íródtak.
Most, hogy besültél megint, szerintem illendőbb lenne elkullognod, még a vitázás és a grammar nácizás sem megy neked :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!