Tényleg igaz, hogy a teherbeesést segíti, ha a nő átéli az orgamust?
A FERTI-LILY hormonmentes fogamzást elősegítő kehely YouTube reklámjában hallottam 1 perc 15 másodpercnél, hogy a hölgy azt mondja, "És ne feledkezz meg az orgazmus megéléséről sem, mert az is segíti a teherbeesést!".
https://www.youtube.com/watch?v=aC8HIZE0pZY
Ez tényleg így van? Még sose hallottam erről. A nők számára az orgazmus megélése milyen módon segíti a teherbeesést?
Jaj de jo hogy ezt kiraktad. Amerikai oldalakon mar regota talalni ilyeneket amik segitik a teherbeesest de eddig sose lattam itt. Most rendeltem meg a Benu gyogyszertar oldalan. Remelem hatasos lesz :)
Egyebkent elarulom nekem sem minden kozosuleskor van orgazmusom. De amikor tudom hogy peteeres van es esetleg nem volt, akkor ezt magamnak megoldom.
:) Az orgazmus segithet igy van de nem kotelezo elmennie a nonek azert hogy teherbeessen.
Ezzel viszont óvatosan.
Ha olyankor van orgazmusod, amikor NINCSEN benned sperma, az kifejezetten gátolja a teherbeesést.
Azért, mert olyankor a méh savat szív be, és az benne is marad.
Na persze fogamzásgátlásra ez nem jó, annyira azért nem hatékony.
Nem igazán értem, hogy aki nem ért hozzá, az miért ír?
Az orgazmus működését nem érted, vagy pedig azt, hogy a hüvelyben normálisan sav van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!