Ki nem várja 05.06-ra?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok?Én már nem izgulok,bele fáradtam,pedig még "csak"6 hónapja próbálkozunk!2022. ápr. 29. 13:59
52/85 A kérdező kommentje:
Ezt a pechet!Olyan migrénem volt egész nap,hogy csak fetrengtem.😒Szóval nem tudtam elmenni a tesztemért.DE!Felhívtam a férjemet hozzon egyet.😅Szóval kb.másfél óra és kiderül,hogy mi a helyzet.Nem várok reggelig.Két napom van,már simán mutatja ,ha van valami.
2022. máj. 4. 16:46
53/85 anonim válasza:
En meg csak a 7dpon vagyok ma. De egesznap olyan ideges, stresszes voltam… bar ez barmitol lehet. A fejem is fajt nekem is… 🤦🏽♀️ Plusz nem nagyon allok pozitivan az egeszhez. Sztem ez a honap is negativ lesz…. ah
54/85 A kérdező kommentje:
Persze,hogy negatív.😒😅
2022. máj. 4. 19:10
55/85 anonim válasza:
Azért reggel próbálj rá még egyszer, ilyenkor fontos még, hogy koncentrált legyen a vizelet 😊
56/85 A kérdező kommentje:
Köszi,de egyet hozott.Teljesen ki van zárva,hogy pozitív legyen.Nekem volt már négy nappal előtte is pozi és teljesen jól látható volt.Akiknek pozi lett,gratulálok!😁
2022. máj. 4. 19:57
57/85 anonim válasza:
Akkor szorítok, hogy következő hónapban sikerüljön 😊de ha mégis sikerült akkor irj :D
58/85 A kérdező kommentje:
Köszönöm!☺️
2022. máj. 4. 20:40
59/85 A kérdező kommentje:
Hajnalban meg is jött.
2022. máj. 5. 08:17
60/85 anonim válasza:
Kérdező nagyon sajnálom majd a következő sikerul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!