Ki nem varja a honap vegere? Mikor terveztek tesztelni?
Van ismerkedés topic is, oda kellene ezeket, hogy ismerkedjünk, szurkoljunk együtt, egy.
Kettő, 17.e mióta hónap vége... (Költői kérdés)
*Teszttel
*3.-án
Én is 17.ére nem várom és ha nem jön meg, 18.án tesztelek.
(Én ki fogok készülni a játszótéren azt hiszem... Vahy sötétedés után megyünk, hogy ne kelljen senkinek a hülyeségeit hallgatni)
Kedves 2-es!
Nem értem, miért kell ilyen gorombának lenni... Mindig van ilyen kérdés és én is voltam már tagja egy ilyen beszélegtésnek. Nekem tök jól esett abban a hónapban minden nap vagy két naponta sorstársakkal izgulni/beszélgetni.
Miért nyitod meg, ha ennyire idegesít ez?
Ja és: 3-án. Így helyes...nem kell pont a kötőjel elé. Ha már ilyen kioktatóak vagyunk. :)
Szia!
Bár nekem még arrébb van a dolog, 29-én kellene majd megjönnie. Mi is próbálkozunk, ez lesz a 3.hónap. Majd kiderül mi lesz a "vége". 😊
3. vagyok!
Én huszadikára nem várom. 😊🙏
Én ovu után 3. napon vagyok. A derekam leszakad, fáradt vagyok nagyon és volt egy kis barnázásom.. :( sosem volt ilyen ovunál, nem tudom miért van ez. :/
3-as voltam
Sziasztok
Drukkolok mindenkinek 🤞🏻
Mindig lesz olyan aki mindegy mit írunk ki belekötnek..ezt konkrét a 2re gondoltam..
Vigyázzatok magatokra 😊
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!