Hogy érzitek magatokat azóta mióta megtudtátok hogy terhesek vagytok? Legfőképpen a "friss" (pár hetes) terhesekre gondolok!

Szerintem ez természetes én is pont így érzek.
Amikor megjött szomorkodtam,hogy miért nem vagyok terhes,amikor pedig pozitív lett a teszt megijedtem.Arra gondoltam jobb lett volna ,hogyha a következő hónapban esek teherbe. Vagyis nem tudtam mi lenne a jó,babát pedig nagyon akartam.
Persze,hogy nem lehet felfogni,mert még nem voltunk ebben a helyzetben .Erre való a bő 9 hónap.
Csupa új dolog vár ránk.
Gratula a babához!

szia,
Nagyon gratula a picihez.
Nekem már van egy 15 hónapos csajszim, és a 2. babóval most vagyok 14 hetes.
Eleinte nehéz is felfogni, hogy lakik bent valaki, mert nem látszik, nem érzed. De mihelyst megérzed hogy bökköd, és nő a pocid, onnantól teljesen más érzés. Elkezded simogatni, beszélsz hozzá, mintha már kint lenne.
És minden hónapban látod UH-on, a 35-36. héttől meg hetente kell menni NST-re, ahol a szívét hallgatját, és rögzítik papírra 20 percen keresztül, plusz a méh-összehúzódások erősségét....húú, de ez még odébb van..:D:D
Van aki az elején rosszul van, én spec. a 12-13 héttől vagyok érzékeny 1 bizonyos szagra, de az nagyon oda vág..:D
Egyébként minden más elviselhető...
Remélem te is jól viseled, és a végéig jól leszel..
boldog babavárást neked..
Akkor nem vagyok egyedül az érzéssel!
Naponta én is azon izgultam, hogy mindent megadnék ha azért nem jönne meg mert terhes vagyok, és tessék... :)
Szeretnék már túl lenni az első vizsgálatokon, hogy teljesen megnyugodhassak, de ettől függetlenül nagyon boldog vagyok, és gratula nektek a babócákhoz!!! :)

Szia!
Én is pont így voltam, a mai napig a táskámban tartom az első tesztet :) Pedig már 15 hetes vagyok. Én az elején sajnos vérezgettem, de azóta szedem a MagneB6-ot és a Rutascorbint, így ez megszűnt. Ezen kívül csak étvágytalanságom van, valamint fáradékony vagyok, más panaszom nincs.
Sok boldogságot :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!