Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas várnyomással kezd...

Magas várnyomással kezd valaki terhességet? Mit szed rá és legfőképpen emelkedik e a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Én Dopegytet szedek 3*1-t.
2011. márc. 2. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ennyit szedtem+ fél Betalocot.A végére 4x2 lett a Dpoy,és 1 egész a Betaloc.És persze progis császár!
2011. márc. 2. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én dopegytet 2-szer 1-et de sztem megint 3-szor 1 lesz mert a terhességeim alatt lettem magas vérnyomásos csak most legutóbb abbahagytam én okos hogy ugyanmár nekem csak terhesség alatt volt magas aztán egyszer csak rosszul lettem és 200/10 volt a vérnyomásom.Azóta megint szedem és életem végéig kell szednem vérnyomáscsökkentőt.
2011. márc. 2. 10:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem a Doki azt mondta Betaloc tilos terhesség alatt. Múlt héten viszont volt, hogy lázas voltam és 157-re felment a pulzusom nyugalmi helyzetben!
2011. márc. 2. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

1.vagyok!Nem tilos a Betaloc,csak szoros kontroll kell!

Én 6 éve szedem és 8 hónapos a babám,tehát végig szedtem ,egész tehességem alatt!És gyönyörű ,egészséges babám született,igaz császárral a 37.héten,de így is gyönyörű súllyal.

2011. márc. 2. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
még valami:na a láz,az viszont veszélyes terhességben,úgye látott doki?
2011. márc. 2. 15:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen látott és antibiotikumot kaptam! Hát gratulálok az egészséges Picihez! Én egy kicsit félek, mert előző terhességemnél teljesen egészséges voltam, azóta pedig elég sok minden összejött.
2011. márc. 2. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia én 24 hetes vagyok most, és 3*1 dopegytet szedek. Bár néha még így is felmegy 140 re a vérnyomásom. Sőt.( ha doki méri vagy a védőnő mindig 160/90 a gyógyszer ellenére is:( Itthon meg olyan 120-130 körül van.
2011. márc. 4. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!