Valaki még nem várja?
19-es vagyok
Sajnos nem tudom az a baj rendszertelen a mensim
Egyes vagyok. A monogrammom K innentől, az úgy egyszerűbb lesz 😊
Mi a véleményetek a one step hcg teszttol? Eddig nekem mindig full nega volt, vettem egy rakattal, ezzel játszak inkább ne a dragaval.
Legnagyobb meglepetésemre halvány pozi lett, pedig csak 8 dpon vagyok. Tényleg alig látható de ott van és rózsaszín. 🫢
Ilyen lett a tesztem
Isten adja hogy erősödjön, engem one step még nem csapott be.
Ilyen lett, de 8dpon vagyok így ez is csoda
🙏🏻
One Step hcg-s nekem is mindig negatív, de eddig tényleg nem is volt baba sose amióta azzal teszteltem, szóval nem tudom hogy mennyire megbízható.
Viszont az LH One Step ovulációs teszt tökéletesen működik, mindig nagyon erősen mutatta az ovulációt, és másnap éreztem is mindig az ovu fájdalmat is.
Az LH tesztet pedig lehet úgynevezett jóstesztként használni, ha az LH teszt full pozitív ovu után 8-10 nappal reggel, és egyre erősödik, akkor nagyon valószínű a terhesség. (Ugye az lh teszt úgy működik, hogy ott mindig van 2. vonal, és akkor pozitív, ha a reagens vonal sokkal erősebb mint a controll csík, vagy legalább ugyanolyan erős)
Ha van otthon LH teszted egy próbát megér.
5-ös voltam, mostantól a monogramom SZ :)
Igen igen ovu tesztelek is, ma csináltam egyet elég erős lett, mondom kiprobalom ezt a josteszt dolgot
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!