Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki még nem várja?

Valaki még nem várja?

Figyelt kérdés
Ki nem várja ebben a hónapban a menstruációt? És mikorra nem várjátok? Esetleg vannak tüneteitek?

2022. ápr. 21. 17:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/145 anonim ***** válasza:
Szia. En nem tudom melyik kommentelo voltam de innentol leszek Dorisz. Nekem azota sem jott ossze a baba. Annyi valtozas volt az elozo ketto honapba hogy az ovulacio napjan eros fogfajdalmam lett majd az tartott 2 napig es vege. Most ez a honap meg ugy alakult hogy ha minden igaz elobb volt ovum. Hat varok. Szivem szerint vennek tesztet.
2022. aug. 31. 13:17
 142/145 A kérdező kommentje:
Sziasztok, sajnos még nálam sincsen baba. 😞
2022. szept. 6. 01:47
 143/145 anonim ***** válasza:

Szia

Nagyon hamar elkezdett fajni a cicim ezert 2 napja csinaltam egy tesztet ami halvany pozitiv volt de szaradas utan mar jol kiveheto volt. Viszont tegnap elkezdtem pecsetelni igy csinaltam meg egy tesztet napkozbe ami joval az idoletelte utan lett mar csak halvanyka szoval a masodik tesztem mar negativ lett :/ ez mar a masodik ilyen mert volt egy ilyen korai tesztelesem ami utan meg jott..

Udv Dorisz

2022. szept. 6. 07:19
 144/145 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én voltam SZ :)

Tavaly július 17-én pozitív lett a tesztem. Márciusban megszületett a kislányom, aki már 5 hónapos :)

Ha visszanéztek még ide, írjatok mi lett veletek.. remélem csupa jó dolog

2023. aug. 12. 14:14
 145/145 anonim ***** válasza:

K vagyok

Nekünk a missed ab óta még mindig nem jött össze a baba, így újra elkezdem az inofolic+ tea kombinációt, tavasszal is két ilyen hónap után jött össze, hátha most is segít

2023. aug. 14. 09:23
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!