Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki már régóta 4-5 éve várja,...

Aki már régóta 4-5 éve várja, hogy végre megszülessen az első gyermeke, hogy viseli lelkileg mikor minden hónapban, megjön? És általában az egész gyermekért küzdést hogy élitek meg?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 18:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Mi "mégcsak" másfél éve várjuk a babánkat, de nekem már most teljesen elegem van. Most vagyok középidőben, az utolsó menzimnél azt mondtam hogy nem érdekel, nem kell gyerek! Amíg nem akartam gyereket kiegyensúlyozott voltam, boldog a férjemmel együtt. Most ingerült, állandóan depis,kötözködős,félek nehogy megromoljon a kapcsolatunk." Nekem miért kell mindenért megküzdenem, miért jobb anya az a másik,v. harmadik" érzéssel. Elegem van, de nem tudok nem arra gondolni, hogy talán most. Elegem van az ismerősök ne görcsölj rá, majd nektek is lesz, ráérsz még (27 vagyok) dumájából. Nem vagyok tinédzser és nekem ne papoljon az akinek elsőre összejött a baba mert az nem tudja mekkora lelki megpróbáltatás ez!És igen dühös vagyok (irigy nem), hogy miért sikerül minden idült alkoholistának, napi 2dobozt elszívó cigisnek, ....előbb mint nekünk akik normális életet élünk tömjük magunkba az egészséges kaját, vitaminokat és szórjuk a pénzt mindenre ami csak egy kis reményt is adhat.

Hú, ez most hosszú lett, de talán most először adtam ki igazán magamból, ráadásul ti legalább megértitek miről beszélek. Mindenkinek mielőbbi babásodást! :-)

2010. szept. 16. 09:40
 12/18 anonim ***** válasza:

Teljesen normális a reakciód, én is 6 évet vártam a babára, szörnyű volt. Sorba születtek a környezetemben a gyerekek, nekem meg csak a negatív tesztek maradtak... Mondjuk jó sokára kiderítették a PCOS betegségemet, de a végére már nem is görcsöltem annyira a babára. Közben egy csomó kezelésen voltunk, kaptam hormont, amitől annyira rosszul voltam, hogy két hónapig szinte ágyhoz voltam kötve, szóval megszenvedtünk mi is. Az előző válaszadók közül volt aki kineziológust ajánlott, próbáld meg azt is, bár ha szervi bajod van, azt is kell kezelni.

Szorítok és ne keseredj el, a negatív gondolatok hátráltatják a sikert!

2010. szept. 16. 13:24
 13/18 anonim ***** válasza:

Bocsi Kérdező, de ezt Marek18-tól kérdezném, hogy miből állt az a kúra?

Remélem még visszaolvassa ezt a kérdést.

2010. szept. 16. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Bocsi a 1946os vagyok!!! Igen sikerült a második kapcsolatomban sok év után!! Nagyon nehéz és le voltam törve én is mikor valakinél jött a baba nálam semmi. Nekem clostyl kúra volt 3 hónapig és a 4ben megfogyant a kislányom!!!! Ja és 35 évesen!!!!!!!!!!

ne add fel!! Nekem jót tett az új dolom, és jártam mellette akupunktúrás dokihoz aki nagyon jó!!!! Optimizmus és tényleg tarts ki!!!

2010. szept. 16. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha megadod az emiled akkor küldök valamit amit minden reggel olvass el és ráhangol hogyan legyél pozitív gondolkodású!! Szorítok, hogy sikerüljön! Előző voltam:-))
2010. szept. 16. 14:57
 16/18 anonim ***** válasza:

A 14:19-nek válaszolok bocsi a kérdezőtől, a kúra Vironal csepp (2 doboz), Gynex csepp(2 doboz) és Peralgin kapszula (1 doboz). A Vironal-ból és a Gynex-ből 2 hétig 3x3 csepp étkezés előtt, a 3. héten 3x5 csepp majd 1 hét szünet és 3 hétig 3x9 csepp. A Peralgin-ból 3x1 kapszula étkezés után, itt nem kell szünetet hagyni, végig kell szedni amíg el nem fogy. Nem szabad napokat kihagyni, folyamatosan kell szedni!

Remélem tudtam segíteni!

2010. szept. 16. 15:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi biztatásokat. Kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egy lelketlen valami, bár tegnap eléggé kikészültem, de újabb hónap újabb remény. Mindenkinek kívánok sok - sok erőt, kitartást, és hitet. Akinek meg sikerült már a baba sok boldog gyermeknevelős órát.
2010. szept. 16. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Marek 18 Köszönöm, és gratulálok!
2010. szept. 17. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!