Nekem 18-23volt peteérésem és 8nap késés után volt egy napig vérzésem azt hittem, hogy megjött, de azóta már 3napja inkább barnás vérzésem van. Azóta 3teszt is negatívat mutatott. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 16:52
1/3 anonim válasza:
Hátt...bízzunk a legjobbakban,de szerintem nem vagy terhes.De ne haragudj érte hogy leírtam neked. De azért lásson egy orvos.oksa?
2/3 eszo válasza:
hát..én is azt kell hogy mondjam, hogy itt inkább vmi hormonzavar lehet, mert 8 nap késést már kimutatna a teszt..
sajnálom..
de a barnás vérzés nem normális!
én a helyedben mindenképp elmennék dokihoz!
3/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt a kérdést már vagy hatodszor írod ki.. szerintem ez nem komoly!
Ha mégis komolyan gondolod, akkor egy-két hete, mióta kiírod mindig ezt a kérdést, már rég el kellett volna menned dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!