Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 napja késik a menszeszem!...

7 napja késik a menszeszem! Egy nap késés után teszteltem és 5 nap késés után is teszteltem! Mindkettő nega lett! Peteérésem volt mert éreztem (pfészek fájdalom, sürü fehér folyás)! Fáj a derekam és egy kicsit a cicim! Lehetek terhes 2 nega tesztel?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 15:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én dettó így vagyok csak nekem 11 napja késik és volt egy halvány pozitív tesztem 1 hete!A többi negatív!Én is tanácstalan vagyok!
2008. nov. 26. 15:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már régebb óta. Október végén és most is gyanúsan enyhe és rövid mensim volt, én tettem fel azt a kérdést pár kérdéssel előtted. Olvastam már pár helyen, hogy valakinek sokkal kisebb százalékban választódik ki a vizeletébe a HCG, ezek a nők csak később tesztelnek pozitívat. Én is ebben reménykedem főleg mivel a görbém úgy néz ki, mintha terhes lennék, és az utóbbi 3 tesztemen is lehetett nagyon halványan látni valamit, hátha nem szellemcsíkok voltak.
2008. nov. 26. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:

A 2. válaszoló vagyok.

Simán lehet, hogy jövő héten már kétcsíkosat tesztelsz, szerintem egy hét múlva ismételd meg. Tudom, nehéz kivárni, az október végi rövid mensim után én is tisztára be voltam sózva, most már lassan úgy vagyok vele, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor előbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Inkább azon izgulok nehogy valami hormonális gond legyen. Drukkolok, hogy a késésed oka baba legyen!

2008. nov. 26. 16:25
 4/12 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak gratulálok,a halvány 2 csík már babát jelent!a második válaszolónak üzenném:szerintm csinálj tesztet,szerintem pozitv lesz!:))remélem az enyém is!nagyon örülnék neki!majd írd meg második válszoló h mi lett a teszt eredméne!kiváncsi vagyok rá!drukkolok!
2008. nov. 26. 19:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Az a jó ebben, hogy amíg nem jön meg addig lehet reménykedni, főleg ha eddig mindenrendben volt a mensivel, rendszeres volt meg minden :) ! Remélem a következő tesztetek pozitív lesz!!! Sok sikert nektek!!!
2008. nov. 26. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:

újra a 2. válaszoló vagyok

Az utolsó szellemcsíkos tesztemet tegnap reggel csináltam, szóval csak egy hét múlva fogok újra tesztelni, hogy legyen ideje a hormonszintnek növekedni. De ígérem megírom az eredményt! De akármit is mutat a teszt, mindenképp el fogok menni nődokihoz, már bejelentkeztem hozzá. Csak az UH a tuti, én csak annak hiszem el!

2008. nov. 26. 21:18
 7/12 A kérdező kommentje:
2. válaszoló szerintem te már reménykedj nyugodtan!a szellemcsík is csík!:))jövő héten már tuti ott lesz az a 2. csík erősen!nem ártana nekem is időpontot kérnem a dokihoz!
2008. nov. 27. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:

2. válaszoló

Nem bírtam kivárni az egy hetet, de a mostani tesztem halvány pozitív! Igaz halvány, de egyértelműen ott van, pedig már kb. 8 hetes lehetek. Már alig várom, hogy a doki megerősítse.

2008. nov. 30. 10:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

GArtulálok! Akát már holnap is mehetsz orvoshoz, mert nyolc hetesen már van szívhang, tehát valóban egyértelműen kimutatható a szívhang :) ! És meg is kapja a kicsi a könyvét, az első személyi igazolvány :) !!! Sok sikert ! Majd írj mi volt a doiknál! Itt is jó, de privátban is! CSak majd ha úgy írsz említsd meg a kérdésedet!

RAmélem minden rendben zajlik majd , sok boldogságot!!!!

2008. nov. 30. 10:30
 10/12 A kérdező kommentje:
gratulálok!!!:))))))))))én ma csináltam még egy tesztet,12 nap késés után,de az is negatív!de még bizakodok mert nagyon olyan érzésem van h pár nap mulva pozitív lesz!
2008. dec. 1. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!