7 napja késik a menszeszem! Egy nap késés után teszteltem és 5 nap késés után is teszteltem! Mindkettő nega lett! Peteérésem volt mert éreztem (pfészek fájdalom, sürü fehér folyás)! Fáj a derekam és egy kicsit a cicim! Lehetek terhes 2 nega tesztel?
Szia!
Kitartás!!! Addig van remény ameddig nem jön meg! És vannak akiknek tényleg nagyon soká mutatja ki a teszt! De ha esetleg nem akarsz a teszre várni, menj el orvoshoz, már ő is meg tudja állapítani mi a helyzet! Tapintással, meg uh-val! És aza biztos :) !
Sok sikert és kitartást!
sziasztok!!
En 21 eves vagyo. Nekem ma késik 15 napja a menszeszem. 2 tesztet vettem a 7dik es 8adik nap kesesnel, aztan a 9 dik kesesnel vérvételt csinaltam a hazi orvosnal es vegul a 13dik kesesnel is vettem egy tesztet de mindegyik negativ lett! :(
Fel hivtam a nôgyogyàszt is és azt mondta nem mindenkinek mutassa ki rogton csak 3 hét utan.. Ugyhogy most varom a randevut ami 12 nap mulva lessz..
Meg mondom az igazat nem bizok tulzottan a terhessegben de abba sem hogy bajom lenne hiszem soha nem volt semmi bajom.
Hozza tenném hogy soha nem késett még ennyit, csak max 3 napot..
A menszeszem bevan àlva hiszen mar 10 eve megvan.
Fogamzasgàtlot 1 évig szedtem ôsszesen es abba is hagytam 1 éve.
Ugyhogy szerintem a 7 nap késés semmi ehez képest ugyhogy varjj azt javaslomm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!