Mitől lehet ez? "Kávézacc" folyás?
Figyelt kérdés
A menzeszem ( görcs nélküli volt) után jobb oldalon lent erős hasszúrkálást éreztem 4 napig és kávézacc szerű folyásom volt 1 napig. A menzeszem 4 napig tartott és erős vérzéssel indult az első nap. Most fáj nagyon a derekam és enyhébben érzem a szúrkálást jobb oldalon, érzékenyek a melleim.2010. szept. 15. 11:35
11/16 eszo válasza:
lehet, hogy nem vagy terhes, de a kávézacc-folyás akkor sem normális!
mindenképpen menj orvoshoz!
egy vérvételbúl, meg uh-ból meg tudja mondani mi a helyzet!
12/16 anonim válasza:
Ezek szerint nem vagy terhes, valószínű méhen-kívüli sem, ha nem múlik el azért menj dokihoz.
13/16 A kérdező kommentje:
Ez a barnázás csak egy napig volt, menzesz után. És mikor a párommal együtt voltunk akkor utánna mikor töröltem lent akkor volt ez a kávézacc szerű valami jobban. De elmúlt. A hasam viszont picit szúrkál még. De akkor ülni sem tudtam sokáig, annyira fájt lent a lágyékhajlatban.
2010. szept. 15. 13:57
14/16 anonim válasza:
szia! Én vagyok,akinek méhenkívülije volt, épp egy hete. ahogy írtam, Negatív (!) tesztem volt, ráadásul 10-es érzékenységűvel,igaz, a tüneteket megelőzően másfél héttel. De nálam sem rendes mensi volt, tehát az sem feltétel,hogy elmarad. ami már a tünetekkel egy időben volt,azt pedig a vérvétel béta-hcg szintje mutatta, ami nagyon magas volt(hozzáteszem, méhenkívüli esetén lassabban emelkedig a hcg szint),és uh-on szabad hasi folyadék látszott, és a jobb petevezetőben pedig szépen látszódott a 9 mm-es petezsák. ja és tapintással puha volt a méhem,de ezeket csupán orvos tudja megállapítani. Tehát ha teheted, keress fel egy orvost. Nekem az életemet mentették meg,hogy körültekintően,és alaposan megvizsgáltak! de látod,így is sajnos a petevezetékemet sem tudták megmenteni már. Semmiképp nem ijesztgetni akarlak, csak okulva a saját példámból, jobb a bajt megelőzni,lehet csak gyulladás,hormonzavar is, de járj utána mindenképp!
15/16 A kérdező kommentje:
2010. szept. 15. 18:50
16/16 anonim válasza:
Szia! a méhenkívülis vagyok. nem tudok a hő tekintetében mondani semmit,én soha nem mértem, nem vezettem görbét sem. De nekem azt mondta az orvosom, hogy csupán a hő mérésére adni már elavult dolog.. Mindig vannak ritka és kivételes esetek, lettek már babásak alacsony hővel is. Inkább doki, és az biztosat fog mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!