Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? "Kávézacc"...

Mitől lehet ez? "Kávézacc" folyás?

Figyelt kérdés
A menzeszem ( görcs nélküli volt) után jobb oldalon lent erős hasszúrkálást éreztem 4 napig és kávézacc szerű folyásom volt 1 napig. A menzeszem 4 napig tartott és erős vérzéssel indult az első nap. Most fáj nagyon a derekam és enyhébben érzem a szúrkálást jobb oldalon, érzékenyek a melleim.
2010. szept. 15. 11:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ilyet még nem hallottam, szerintem mindenképp kérdezd meg a dokid.
2010. szept. 15. 11:43
 2/16 eszo ***** válasza:

nem a méhenkívüli terhességnél szokták mondani ezt a kávézac-szerű folyást?! javítsatok ki..

de semmiképpen sem normális!!

menj el dokihoz!!!

2010. szept. 15. 11:45
 3/16 anonim ***** válasza:
13%
Hallottál már olyanról, hogy nőgyógyász??...
2010. szept. 15. 11:45
 4/16 anonim ***** válasza:

A tünetek méhen kívüli terhességre utalnak.

Nem akarlak megijeszteni, de menj orvoshoz, hogy megnézzen!

2010. szept. 15. 12:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Annyit megtehetsz, hogy tesztelsz egyet, mert az a méhenkívülit is mutatja, és utána doki.
2010. szept. 15. 12:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy percet sem várnék, azonnal orvos!!! Nem ijesztgetés képpen,de ugyanezen tünetek voltak nekem is, tegnap volt egy hete,hogy azonnal műtőben kötöttem ki, vérvétel béta hcg magas volt (vizelettetszt előtte másfél héttel negatív), hasonló mensi, utána fájdalom, ugyanilyen, és kávézacc folyás, szúró fájdalom, mellérz.,fáradékonyság, kiderült, méhenkívüli terhesség. 6 hetes voltam, a jobb o.-i petevezetőbe ágyazódott be, már 9mm-es volt, aznap megoperáltak laparoszkóposan, és sajnos a petevezetékemet is el kellett távolítani! Ne tétovázz, orvos!
2010. szept. 15. 12:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt tudom írni, amit az előzőek. Ne késlekedj, menj orvoshoz, mert erős a gyanú méhenkívüli terhességre, az pedig veszélyes! Majd írd meg, hogy mi volt.
2010. szept. 15. 12:44
 8/16 A kérdező kommentje:

Vettem 10-es érzékenységű tesztet. Ilyen lett az eredmény:

[link]

2010. szept. 15. 13:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez negatív.
2010. szept. 15. 13:16
 10/16 anonim ***** válasza:

A méhen kívüli terhesség jelei:

* a terhességi teszt pozitív lett, ennek ellenére vérzés jelentkezik

* barnás vérzés vagy folyás az elmaradt menstruáció idején

* fájós derék

* ájulás, vagy ájulásközeli érzés, szédülés

* ingatag hangulat

* végbélfájdalom

* álmosság, aluszékonyság

* erős, szúró alhasi fájdalom

Méhen kívüli terhesség esetén a terhességi teszt ugyanakkor mutat pozitívat, mint a rendes terhességnél, a tünetek azonban nagyon hamar és igen intenzív formában jelentkeznek! Amennyiben ezek mellé még barnás folyás, barnás vérzés vagy erős vérzés társul, azonnal orvoshoz kell fordulni! Akár pozitív lett a teszt, akár nem, ha úgy gondolod terhes vagy, érdemes legkésőbb a betöltött 5. héten elmenni orvoshoz, mert ultrahanggal kimutatható a méhen kívüli terhesség és ez az életedet mentheti meg!

2010. szept. 15. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!