Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok?
Minden hónap 3.a környékén jön meg a havim egy-két nap eltéréssel.
1 héttel előtte már elkezdett szúrkálni a hasam alja, de az szokott menzesz előtt lenni nekem.
Most 30.án 2 napig pecsételésem volt, hol elkezdődött, hol abba maradt, pár barnás folt a tisztaságin. Azóta se semmi.
5.én csináltam reggel egy tesztet de negatív lett. Azóta is hányingerem van, egész nap aludnék, a hasam alja fel van eléggé puffadva.
Sajnálom :(
Amíg nem jön meg van remény, talan az UH után már lehet tudni mi van. Èn a dokitol kifelé negativ lelettel kezdtem olvasgatni mi bajom lehet olvastam az ösztrogéndominanciarol ami magyarazat lehet, ha nem volt peteerès nincs sárgatest ami progeszteront termeljen, felborul az egyensúly és az ösztrogén túlsúlya a ciklus második felében
sokféle tünetet okozhat a késèsen túl.
Köszönöm a kérdést!🙏
Az orvos még mindig nem látott semmit, csak azt hogy a kis ciszta ami volt az eltűnt. Se petezsák, se semmi... azt mondta még 1 hét múlva megnéz. De én már feladtam a reményt... azóta is negatív a tesztem, csak a mellem fáj nagyon, és felvagyok puffadva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!