Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy mégis terhes...

Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Minden hónap 3.a környékén jön meg a havim egy-két nap eltéréssel.

1 héttel előtte már elkezdett szúrkálni a hasam alja, de az szokott menzesz előtt lenni nekem.

Most 30.án 2 napig pecsételésem volt, hol elkezdődött, hol abba maradt, pár barnás folt a tisztaságin. Azóta se semmi.

5.én csináltam reggel egy tesztet de negatív lett. Azóta is hányingerem van, egész nap aludnék, a hasam alja fel van eléggé puffadva.

2022. ápr. 7. 20:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Azta, érdekes 😀 Gratulálok Neked! 😊 Akkor most már tuti babás vagy gondolom. Én a kimaradt mensi után vagyok 12 nappal, és 2-3 napja nagyon elkezdtek fájni a melleim, de nem az a szokásos mensi előtti fájdalom... hanem durvább. A hasam alja még mindig puffadt és kemény, feszül...Tegnap este feküdtem, és a semmiből majdnem hánytam, szaladtam a wcre, de visszatartottam 🤦‍♀️😅 Cigizni már nem tudok, mert borzasztó hányingerem lesz tőle. Holnap reggel akarok tesztelni, de ha még mindig negatív akkor lehet, hogy cisztám van.

Azt olvastam, hogy attól is lehetnek ilyen tünetek. 🤷‍♀️

2022. ápr. 12. 15:00
 12/26 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz, ha negatív.

Igen nekem terhesség, már csak baba is legyen🙏

2022. ápr. 12. 17:48
 13/26 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy reggeli első vizeletből letz neked pozi?
2022. ápr. 13. 13:37
 14/26 anonim ***** válasza:

2 óra pisi szünettel csináltam este.

Nem fontos a reggeli csak ne ígyál és legyen 2 óra szünet a pisik között.

1 hét késésnél is csináltam, 1 óra szünet sem volt, ittam is és erős lett így is a teszt.

12 voltam

2022. ápr. 13. 14:04
 15/26 A kérdező kommentje:

Most jovok az orvostol.

Reggel csinaltam egy tesztet itthon, az negativ lett. Az orvos az ultrahangos vizsgalaton nem latott terhesseget, csak a bal petefeszkembe talalt egy kisebb cisztat, de azt mondta artalmatlan, irt fel gyogyszert, hogy attol majd felszivodik, de azert most is csinaljunk egy tesztet. Megcsinaltam, pozitiv lett, de kisse halvany. Azt mondta, hogy 1 hetes lehet es azert halvany a teszt, 10 napot varjak es menjek vissza es megnez megint. 😀

2022. ápr. 13. 19:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szorítok, hogy legyen bentbegy kis lakó🥰
2022. ápr. 13. 20:07
 17/26 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom!!!❤😁🙏
2022. ápr. 13. 20:26
 18/26 anonim ***** válasza:

Halk gratula! Nekem is ugyanezek voltak en is azt hittem a negativ teszt utan hogy biztos cisztam van és a hormonzavar okozza a tüneteket. De ciszta ritkan csinal pozitív tesztet, marpedig a halvany is pozitív. Szoval gratula :)

En az elsőt reggeliből csináltam de pár napja eléggé barnázok nagyon megijedtem hogy baj lesz mert mèg nagyon pici, bármi lehet.

2022. ápr. 14. 13:54
 19/26 A kérdező kommentje:

Igen,olvastam en is, hogy ritkan de okozhat al pozitiv tesztet a ciszta :/ de remenykedem benne,hogy nem amiatt van. Biztosan majd szeran tudom meg at ultrahangon 🤷🏽‍♀️

Szoritok,hogy ne legyen veled se semmi baj!!! Es koszonom!!! 🙏❤

2022. ápr. 14. 15:12
 20/26 A kérdező kommentje:
Most itthon csinaltam egy tesztet es negativ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mar nem ertem mi van 😖
2022. ápr. 14. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!