Funni9519 kérdése:
Babát várok? Halvány terhességi tesztnèl is lehetek babás?
Figyelt kérdés
Most nem tudom hogy örüljek vagy mèg ne. Szerintetek lehet baba. Nagyon halvány a vonal.
2022. ápr. 6. 15:07
11/28 anonim válasza:
Egy pár nap múlva csinálj még egy tesztet. Én egy hét késés után kértem időpontot, 8 hetesen voltam az első vizsgalaton. Bőven elég így menni, ha nincs panaszod, 7 hét előtt felesleges. Gratulálok!
12/28 anonim válasza:
Nem fog semmit tudni mondani, 3 hét múlva van ertelme menni, de ha azt mondta egyből szólj és van is időpontod, akkor annak biztos van valami oka.
De nem lát még semmit.
13/28 anonim válasza:
Lehet elküld hcg vétvételre
Vagy progeszteront nèzne, így, ha azt mondta menj, akkor biztosan van oka.
3.#
7.#
14/28 anonim válasza:
Ha az orvosod azt mondta, hogy szólj amint pozitív a teszted, akkor hívd fel. Ne az itteni válaszokra hallgass, hanem az orvosra, könyörgöm.
15/28 A kérdező kommentje:
Persze, ez egyértelmű. Holnapra kaptam is időpontot, mindenképp elmegyek, abból baj nem lehet. Bízom benne,hogy valóban pozitív. Csináltam másfajta tesztet, az is ugyan így halványan mutatta.
2022. ápr. 6. 19:48
16/28 anonim válasza:
Az én orvosom engem 5 hetesen már behívott, azt mondta ilyenkor csak arra kíváncsi, hogy nem méhen kívüli-e. Ez nem szokásos eljárás, hogy mindig azt olvasom elég 7-8 hetesen menni? Nekem megnyugtató volt hogy látta hogy jó helyen van 🤷♀️
17/28 anonim válasza:
Ez pozi. Nem olyan halvány, látszik az. Gratulálok.
18/28 anonim válasza:
Ez pozitív, nekem ennél sokkal halványabb volt és már 10+6-nál tartunk! Az első vizsgálaton volt szívhang, minden rendben volt. Viszont a holnapi vizsgálaton szerintem még semmi nem fog látszani ezért ne keserdj el, készülj fel rá lelkileg, mert ez le szokta lombozni az embert.
19/28 A kérdező kommentje:
Ma már teljes a 2 csík, ez már biztosan pozitív. Nem keseredek el, az is elég ha azt mondja a helyén van. Köszönöm szépen mindenkinek! Ez életem egyik legszebb napja!☺️
2022. ápr. 7. 15:31
20/28 anonim válasza:
Gratulálok még egyszer. Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!