Pozitív terhességi tesztnek látjátok?
Mai nap kellene megjonnie. 10-es érzékenységű teszt.
Az 1.kép tegnap készült a 2.kép ma azaz amikor meg kellene jönni.
Kíváncsiságból ma egy ovulációs tesztet is csináltam! Látható hogy erős pozitív az ovulációs tesztem.
Szerintetek?
Ami aggaszt hogy az 1.es 2.teszt között nincs nagy különbség pedig 1 nap elteltével csináltam. Ráadásul a 2.képen a teszt reggeli 1.középsugaras vizeletből van.
Szerintem ez pozitív.
De az ovulációs tesztedet nem értem... Hogy lenne az pozitív, ha ma kell megjönnie? Elötte kb 2 héttel van ovuláció, nem a mensi napján, szóval most nem is értelek :D
Pozitív és ne aggódj, nem kell egyik napról a másikra sokkal erősebbnek lenni. Nekem pl 3 nap kellett, hogy látványosan erősödjön. A tied pl látszik, hogy erősödik.
2-es
Az lh teszt sokaknak terhesség esetén pozi lesz már 1-2nappal nem várt előtt. Terhesség nélkül hómező vagy csak pozi közeli volt nekem is, terhesen poénból rálestem, mert már a hcg teszt halvány pozi volt és bizony az ovu teszt is pozitív lett. Ez lehet akár egy megerősítés is, hogy terhes a kedves kérdező :)
Én ilyennel teszteltem legelőször. Ugyanígy nézett ki.
Jövő héten megyek az első trimeszteri genetikai ultrahangra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!