Van meg remeny?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 8dpo-n. Reggel csinaltam egy clearblue digitalis tesztet ami negativ lett. Tudom tudoom hogy meg korai tesztelgetni csak holnap mennek tetovaltatni es felek hogy ha esetleg sikerult ez a honap valami baja lesz a babanak. Nagyon szeretnenk mar kistesot de egyszeruen nem jon ossze. Ez volt az elso honap amikor vegig lh-teszteltem. Es vannak tuneteim is mellfajdalom ha hozza er a melltarto polo is iszonyatosan faj a mellbimbom. Testhomet nem igazan figyeltem az utobbi 2 napba mertem delutani szieszta utan 37,3 volt szajon att mertem nem tudom hogy hogy szokas neten ezt olvastam. Van meg remeny?
2022. ápr. 1. 11:18
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget remeljuk erosodni fog :)
2022. ápr. 6. 14:43
 22/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy nem ertem mi tortenik most tegnap kaptam pozitiv tesztet.

Ma reggel csinaltam meg egyet ami negativ volt. Az lh-tesztem meg mindig akkora pozitiv hogy le ugrik a tesztrol a testhom huvelybe 37,2 nyelv alat 37,1 most nem ertem hogy mitortenik ma vagyok a 32.ciklus napon ovu utan 14-15 nappal.

2022. ápr. 7. 10:20
 23/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kémiai. Az lh teszteket felejtsd el, csak hcg tesztet csinálj.
2022. ápr. 7. 10:29
 24/29 A kérdező kommentje:

Mensim meg mindig sehol most olvastam van ugy hogy valakinek nem mutatja a teszt mensi alapjan 4 hetes terhes lehetek nem tudom kisfiammal mar a menzesz napjan volt egy halvany pozim ra 3 napja meg egyertelmu pozitiv lett.

Viszont baratnom ugy jart a kislanyaval hogy mar volt ultrahangkepe a picurrol de a tesztjei meg mindig negativak voltak!

2022. ápr. 7. 10:48
 25/29 anonim ***** válasza:
De azt írtad pár kommenttel ez előtt, hogy lett egy halvány pozitív terhességi teszted...
2022. ápr. 7. 11:38
 26/29 anonim ***** válasza:

Milyet csináltál?

Vegyél egy predictor earlyt az a legérzékenyebb,ha azon sincs semmi engedd el, de ha biztosra akarsz menni menj be egy laborba és kérj béta hcg vérvételt, az akkor is mutatja ha a teszt nem.

2022. ápr. 7. 12:34
 27/29 A kérdező kommentje:
David tesztet csinaltam netrol rendeltem parszaz forintos teszt
2022. ápr. 7. 21:28
 28/29 anonim ***** válasza:
Én mutattam mennyire nem 10 es, a nézz egy predictort, ha azon nincs semmi akkor nincs baba.
2022. ápr. 7. 22:35
 29/29 A kérdező kommentje:
Rendben holnap veszek egyet bar kezdem fel adni nem tudom mi van :( azert ennyit nem szokott kesni a bajom 1-2 napot max
2022. ápr. 8. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!