Van meg remeny?
Sziasztok olyan kerdesem lenne hogy nem ertem mi tortenik most tegnap kaptam pozitiv tesztet.
Ma reggel csinaltam meg egyet ami negativ volt. Az lh-tesztem meg mindig akkora pozitiv hogy le ugrik a tesztrol a testhom huvelybe 37,2 nyelv alat 37,1 most nem ertem hogy mitortenik ma vagyok a 32.ciklus napon ovu utan 14-15 nappal.
Mensim meg mindig sehol most olvastam van ugy hogy valakinek nem mutatja a teszt mensi alapjan 4 hetes terhes lehetek nem tudom kisfiammal mar a menzesz napjan volt egy halvany pozim ra 3 napja meg egyertelmu pozitiv lett.
Viszont baratnom ugy jart a kislanyaval hogy mar volt ultrahangkepe a picurrol de a tesztjei meg mindig negativak voltak!
Milyet csináltál?
Vegyél egy predictor earlyt az a legérzékenyebb,ha azon sincs semmi engedd el, de ha biztosra akarsz menni menj be egy laborba és kérj béta hcg vérvételt, az akkor is mutatja ha a teszt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!