Van meg remeny?

Figyelt kérdés
Ma vagyok a 8dpo-n. Reggel csinaltam egy clearblue digitalis tesztet ami negativ lett. Tudom tudoom hogy meg korai tesztelgetni csak holnap mennek tetovaltatni es felek hogy ha esetleg sikerult ez a honap valami baja lesz a babanak. Nagyon szeretnenk mar kistesot de egyszeruen nem jon ossze. Ez volt az elso honap amikor vegig lh-teszteltem. Es vannak tuneteim is mellfajdalom ha hozza er a melltarto polo is iszonyatosan faj a mellbimbom. Testhomet nem igazan figyeltem az utobbi 2 napba mertem delutani szieszta utan 37,3 volt szajon att mertem nem tudom hogy hogy szokas neten ezt olvastam. Van meg remeny?
2022. ápr. 1. 11:18
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Dejo lenne kisfiammal anno a mensim napjan epp hogy csak kimutatta a gabriel teszt 4 napos kesesnel is meg halvany + volt a clear blue teszt
2022. ápr. 2. 13:44
 12/29 anonim ***** válasza:
Ránéztél a tesztre időn túl, nekem már az e xepilen is látszik, ezen meg csak száradás után kb 10 perc és mikor teljesen kifehéredik akkor egyértelmű.
2022. ápr. 2. 14:32
 13/29 A kérdező kommentje:
9-10 dpon csinaltam egy predictort az meg negativ volt a mensim 2 napja kesik amint tudok veszek meg 1 tesztet aztan kiderul eleg eros feher folyasom van huvelybe merve a testhom 37,3-37,4 kozott mozog egyenlore nincsenek mensis tuneteim hat nagyon remelem hogy sikerult ez a honap olyan jo lenne
2022. ápr. 5. 10:16
 14/29 A kérdező kommentje:
Ma nem elso vizeletbol csinaltam egy walentin tesztet szinten negativ.. Feladom ugylatszik ez nem az en honapom ma vagyok a 30.ciklusnapon ovu utan 12-13 nappal
2022. ápr. 5. 11:57
 15/29 anonim ***** válasza:
És még mindig nem késik 🤦
2022. ápr. 5. 14:09
 16/29 A kérdező kommentje:
Hat naptar szerint de kesik 2 napja. Altalaban 28 naposak a ciklusaim ma meg mar a 30.napon vagyok!
2022. ápr. 5. 15:29
 17/29 A kérdező kommentje:
Na hat nem tudom olvassa e valaki meg a posztomat ma vagyok a 13-14 dpo-n (31.ciklusnap). Ma csinaltam egy lh tesztet reggeli vizeletbol ami akkora pozitiv lett hogy majdnem le ugrott a tesztcsikrol. Aztan csinaltam egy terhessegi tesztet is ami nagyon nagyon halvanyan pozitiv lett. Nem akarom bele elni magam. Remenykedek hogy velunk is marad tavaly szeptemberben volt egy vetelesem ugyhogy peobalok bizakodo lenni egy olcso david tesztet csinaltam 10-es erzekenysegu. Ha a napokban nem jon meg veszek egy dragabba tesztet is!
2022. ápr. 6. 10:58
 18/29 anonim ***** válasza:
A david inkább 20 ha azon l@tszik egy facelle vagy predi jól mutatja.
2022. ápr. 6. 13:10
 19/29 anonim ***** válasza:
Drukkolok hogy erősödjön az a csík :)
2022. ápr. 6. 13:14
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

18 vagyok ahol a 3 van az nem várt előtt 1 nappal középső a david, majd másnap délutáni david, 1.5nap a különbség.

[link]

[link]

2022. ápr. 6. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!