Érdemes albérletbe gyermeket vállalni? Még nem vagyok terhes, de a Párommal már nagyon vágyunk egy csöppségre.
Én egy percig sem gondolkoztam! 22 vagyok, 2 évessel. Albérletbe szültem bele, nem is volt más kilátás, aztán jobbra fordult.
De akkor azt mondtuk, aki szül, az hisz a jövőben.
Otthon akkora volt az ellenállás, hogy csak akkor mondtuk meg, mikor már nem lehetett titkolni, akkor is azt mondtuk, becsúszott. Persze akkor már örültek, hogy nagyszülők lesznek és befogták. (-:
A kérdés, hogy érdemes-e várnotok. Ha semmi sincs kilátásban, akkor csak mennek az évek. Mire minden adott, nem jön a pici, vagy rámegy a kapcsolat a várakozásra, mindennapi kínlódásra.
Sok sikert!
Mi is albiba vagyunk, és már gyereket szeretnénk. Venni akartunk lakást pár évvel ezelőtt, de belebuktunk. Azóta hálát adok a Jó Istennek mert már lehet elvették volna.
Amúgy a mi főbérlőnk egy angyal, nagyon nagy szerencsénk van vele. És már ő is nagyon szurkol hogy összejöjjön a baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!