Predictor teszt minden esetben kettő csikos?
Figyelt kérdés
Ma csináltam és halványan de bőven időn belül kijött egy második csík, a színe csalóka ki minek szeretné látni, a kép nem teljesen adja át a valóságot. Egyszer volt már hasonló és úgyan úgy megjött.2022. márc. 31. 08:39
11/19 anonim válasza:
Ez az első teszt totál el van folyva, mosódva. Ezért nem nézegetjük időn túl. A pozi teszt 2 percen belül pozi.
12/19 anonim válasza:
Időn túl akárhány csík is van rajta akkor sem számít. Olvasd el a használati utasítást. Nem gyújtósnak vagy dísznek adják.
13/19 anonim válasza:
Hol tartasz,mikor kell megjöjjön?
9 és 10 dpos tesztjeim, én gyakran használom a predit nekem nem szokott oknélkül 2 csíkos lenni.
14/19 anonim válasza:
[link] ez lemaradt.
13 voltam
16/19 A kérdező kommentje:
Itt az eredeti kezdes.. sok mindent leirtam benne.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
2022. márc. 31. 13:40
17/19 anonim válasza:
2 nap alatt jobban kéne erősödni, nekem 1 nap alatt is jobban látszik.
Mikor kéne megjöjjön?
18/19 anonim válasza:
Mai nap használtam ezt a típust(kedd), 2 csíkot mutatott, az első kicsit halványabb a másodiknál. Csütörtökön kéne megjönni
19/19 A kérdező kommentje:
Nekem akkor is ketto csikos volt mikor 100% hogy nem voltam terhes de ha igy keresel ra rengetegen ezt megerositik. Istenitik ezt a tesztet kozben szart sem er. Persze mert mindenkit hiteget a csaloka masodik csik
2022. ápr. 6. 08:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!