Ki nem várja most hétvégére (18-19)? Éreztek már valamit?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 13:53
1/45 anonim válasza:
Szia. Én 20.-ra nem várom, de szerintem még nem kellene éreznünk semmit. Nekem most krémes folyásom van ezen kívül semmi, de ez nem hiszem, hogy jel lenne, ez egyébként is szokott lenni. Meg inkább száraznak kellene lenni ha jól tudom. Pé után 3 napig száraz voltam, most három napja bő krémes.
2/45 Victory82 válasza:
Szia!Én szintén 20.-ára nem várom.Ma nagyon fájt a hasam,ami nem szokott,más egyéb nem volt.Te hogy vagy kedves kérdező?Üdv.Viki:)
3/45 anonim válasza:
Szia!
Én 19-re nem várom. Szintén krémes folyásom van, mint az első válaszolónak.
A.
4/45 A kérdező kommentje:
jajj de jó!már 3-an vagyunk!
nekem a cicim nagyon feszül!
nekünk ez a 8.hónap
Viki te írtál már kb 3 hónapja is ilyen jellegű kérdésre?
mintha már talitunk volna
nagyon szorítok mindenkinek!ti teszteltek előbb?vagy kibírjátok?
e.
2010. szept. 14. 18:07
5/45 Victory82 válasza:
Szia!Azt hiszem 2 hónapja írtam:)Én még nem veszek tesztet,csak akkor,ha legalább 3 napot kés(ne)ik.A kisfiamnál 4 nap késés után már kimutatta,jó lenne,ha most is így lenne:D
6/45 anonim válasza:
hát én biztos megvárom legalább a 30. napot. Még mindig semmi tünet, mensis se. A krémes folyás viszont stabil. Nem tudtok erről vmit? Én úgy tudom, hogy pé után vagy 2-3 nap krémes folyás, ami független a beágyazódástól. Azután megint szárazság kell hogy legyen, és ha megjön előtte 1-2 nappal vizes folyás. Nekem már 4 napja krémes, ilyenkor más el szokott múlni. Szerintetek?
7/45 A kérdező kommentje:
hát folyás ügyben nem vagyok ott nagyon csak azt tudom hogy mensi előtti szárazság utalhat babucira.
nekem ma reggel rózsaszines folyás-ez mindig így van mensi előtt úgyhogy .....
na de míg meg nem jön van remény
én viszont száraz voltam eddig
passz
még pár nap csajok!
remélem legalább egyikönknek sikerül!
2010. szept. 15. 08:00
8/45 anonim válasza:
Szorítok mindenkinek és persze magamnak is. Nem érzek semmit, és ez egy kicsit elkeserít :(
9/45 anonim válasza:
Nekem is még mindig bő, krémes folyásom van. Félek, hogy ez nem jelent jót. :(
A.
10/45 anonim válasza:
Én azt olvastam, hogy a pé után egy héttel 2-3 napig krémes, aztán megint száraz, és csak mensi előtt 1-2 nappal lesz vizes, ha nem jött össze a baba. Nekem is már 5 napja krémes, pedig ilyenkor elvileg száraz kellene, hogy legyen. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!