Hogy mondjuk el hogy babát várunk?
Szerdán szeretnénk bejelenteni egy születésnap keretében (dupla sokk :D) hogy babát várunk viszont azt még nem igazán tudjuk hogy hogyan,ötletek vannak mint pl a legszuperebb nagymama nagypapa,vagy esetleg kis zokni,ultrahangos kép egy borítékba (születésnapi meghívó címén).
Ti hogy oldanátok meg? :)
Mindenféle tippet,ötletet szívesen fogadok :D
Ha saját, akkor mehet.
Kérlek ne gondold túl azt, hogyan mondod el. Elég hülyén tud kijönni.
Mi máskor nem
Is találkozunk, csak szülinapokon névnapokon ünnepeken.
Mi uh képeket adtunk az egészségügyis anyósomnak..
második alkalommal csak jelentőségteljesen letettem a koccintóspoharat a férjem elé, hogy ezt most neked kell meginni.🙄😅
Amúgy a kis zokni vagy szupernagyi kulcstartó jó.
Inkább az utóbbi, mert a zoknit csak elteszi, mint egy képeslapot..csetresz lesz idővel.
Egy kulcstartó örök
Mi is a szülinapomon jelentettük be. :)
Vettem egy pólót amire az volt írva, hogy: ANYA LESZEK!
Egy étteremben tartottuk.. a tortázásig farmerkabátban ültem.. mikor letették elém a tortát.. és mi előtt elfújtam volna a gyertyát.. levettem gyors a farmerkabátot és a kezembe vettem a tortát. Ott álltam mindenki előtt és csak annyit vettem észre hogy tátott szájjal néznek rám.
Elég vicces volt 😁 egyszerre sírtam és nevettem és persze mások is. :)
Ez jó pofa,köszönöm :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!