Szerdán szeretnénk bejelenteni egy születésnap keretében (dupla sokk :D) hogy babát várunk viszont azt még nem igazán tudjuk hogy hogyan,ötletek vannak mint pl a legszuperebb nagymama nagypapa,vagy esetleg kis zokni,ultrahangos kép egy borítékba (születésnapi meghívó címén).
Kinek lesz a szülinapja? Ha a leendő nagyszülő valamelyikének, akkor én semmiképpen nem akkor mondanám el. Ez az ő napja.
2022. márc. 21. 23:15
2/23 anonim válasza:
Attol fugg kinek. szuletesnapja. Ha a tied vagy a ferjede akkor mondjatok, ha nem, akkor nem tukmaljatok magatokat ra senkire a szuletesnapjan.
2022. márc. 21. 23:38
3/23 anonim válasza:
Születésnap keretében sehogy.
Máskor pedig: babát várunk
Ennyi bőven elég
2022. márc. 21. 23:54
4/23 anonim válasza:
Nem tudom, milyen családban élnek az előző válaszolók, szerintem a legszuperebb ajándék egy várt kisbaba érkezése… biztos hogy nem titkolnám csak azért, mert ezzel elveszem mástól a reflektorfényt. 🤦🏼♀️
2022. márc. 22. 00:15
5/23 anonim válasza:
Szülinap keretében nem mondanám el ezt, nem venném el más elől azt a napot, ami róla szól, még akkor se, ha a saját gyerekemről van szó. Hacsak nem a te, vagy a párod szülinapja lesz. Képzeld el azt a szituációt, hogy épp a te szülinapi partid van és a húgod (akár van, akár nincs) a közepén bejelenti, hogy épp babát várnak, aztán a te szülinapodra utána már mindenki tojni fog a hangulat keretében. Nekem ennek olyan hatása van, mintha valaki más esküvőjén jelenti be a saját eljegyzését. Vannak dolgok, amiket egyszerűen nem illik.
2022. márc. 22. 00:22
6/23 anonim válasza:
Családfüggő. Vannak, akiknél nem lenne abból hiszti, ha valakinek a születésnapján történne, főleg ha egyébként messze laknak a családtagok egymástól vagy más okból ritkán találkoznak élőben, és az ünnep miatt jönnek össze. De mint látod a válaszokból, vannak, akik ebből problémát csinálnak, szóval neked kell mérlegelned, hogy a te családod az a kategória-e, mint mondjuk az első három válaszoló, vagy olyan, mint a negyedik.
2022. márc. 22. 00:38
7/23 anonim válasza:
Tényleg nagyon furcsa itt mindenki. Szerintem egy nagyszülőnek ennél nagyobb ajándékot nem is lehetne adni. Én felnőtt létemre örülnék ha tesóm az én szülinapomon jelentené be, hisz nem 5 éves vagyok hogy az a nap csak rólam szóljon.
2022. márc. 22. 00:39
8/23 anonim válasza:
Szerintem a kérdező döntse el hogy milyen a kapcsolata a nagyszulokkel, ők hogy fogadnák, sértődés lenne e vagy legnagyobb ajándék.
Megmondani viszont szerintem vagy simán vagy adni valami nagyszülős dolgot. Hogy immár nagymama lett. Bár nem tudom ez mi lehet. :)
2022. márc. 22. 01:17
9/23 anonim válasza:
Attol függ kinek a szülinapja.Ha családtag,rokn stb.Vagyis nem a tiétek,aakor sehogy.Nem a ti napotok!
2022. márc. 22. 04:34
10/23 anonim válasza:
Mi vettünk egy egy mesekönyvet, aminek az volt a címe, hogy "Mesélj nekem nagymami", és abba ragasztottam uh képet.
Más szülinapján én sem jelenteném be, max ha a miénk vagy a nagyszülők szülinapja van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!