Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem volt vérzésem és úgy...

Ha nem volt vérzésem és úgy lettem terhes, hogyan tudom meg, hogy kb. mikor estem teherbe?

Figyelt kérdés
Csak az ultrahangra hagyatkozhatok? Mennyire pontosak az ultrahang által kapott adatok? És ha nem volt vérzésem, honnan számolják a terhességet?
2007. dec. 30. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen az ultrahangra hagyatkozhatsz nyugodtan, meg az orvosra. Szerintem már elég pontosan meg tudják állapítani a terhesség idejét. Nekem az első terhességem előtt eléggé fel volt borulva a hormonháztartásom így 12 hét vérzéskimaradás után 7 hetes terhességet állapított meg az ultrahang. Ennek alapján írta ki az orvos a szülés időpontját és csak 3 napot tévedett.
2007. dec. 30. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Az első ultrahangon tized mm pontossággal mérik a babót. A papírodra napokban írják a baba korát. Vagyis ez egy nagyon pontos eredmény, hagyatkozhatsz rá.
2007. dec. 31. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!