Nekem az lenne a kérsésem hogy lehet beágyazodás után ilyen hamar érezni a tüneteket?
Sziasztok.
16.ka óta hányingerem van meg fájnak a cicieim is és a mai nap elkezdet szurni a méhem.
Az a kérdésem hogy ha 16.-án volt a beágyazodás akkor ezek mijen tünetek lehetnek?
Jövöhéten hétvégén kell megjönnie.
Az baj ha nem érzem az ovulaciot meg a beagyazodást?
Ilyenkor milyen tüneteket lehet érezni?
A paromal 2-án (7.-én 9.-én 3és 6 nappal ovuláció elott 13.-án ovulácio utan 1 nappal voltunk meg 14.-én is együtt voltunk.
Igy szerintetek sikerülhet?
A 3 nappal előttiből akár lehetséges is, de mindez csak akkor lenne biztos, ha biztosan akkor lett volna ovulációd, amit csak UH követés vagy LH teszttel lehet megmondani.
Az ovut az érzi meg, aki nagyon figyeli és ismeri a testét. A beágyazódás nem is mindig észrevehető.
Tünetek a legtöbb embernél ilyen korán nincsenek. Ha lesznek az a beágyazódás után lesz a nem várt menstruáció körül.
Oké értem.
Szombaton jelentkezek hogy van e valami hir.
Köszönöm a választ.
Nem treszelek rá csak novemberben volt egy vetèlèsem ès az nagyon rosszult eset mert szeretnènk a páromal gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!