Nekem az lenne a kérsésem hogy lehet beágyazodás után ilyen hamar érezni a tüneteket?
Sziasztok.
16.ka óta hányingerem van meg fájnak a cicieim is és a mai nap elkezdet szurni a méhem.
Az a kérdésem hogy ha 16.-án volt a beágyazodás akkor ezek mijen tünetek lehetnek?
Jövöhéten hétvégén kell megjönnie.
Tesztet ajànlom.Korai ugyan de ha szerinted beágyazódàs volt akkor utàna màr elkezd termelődni a hcg ha kisebb mennyiségben is de a 10-es teszt màr halvànyan jelezhet.
Bàr felesleges ennyire koràn tesztelni de ha nagyon furdall a kívàncsisàg akkor kipróbàlhatod.
Menzesz napjàn pedig egyértelmű lesz az eredmény vagy utàna 2-3 nappal.
Most szombaton kell meg jönnie.
De közben gyötör a hányinger meg puffadok is de a teszt ma is negativ lett.
Meg van hogy ut közben elkezdek öklendezni
Nekem a naptár szerint 12.-én volt ovum és 16.-án volt a beágyazodásom.
Lehet késöbb is a beágyazodás?
Reménykedhetek meg a honaba a babára vagy már nem?
Ha szombaton kellene megjönnie, akkor majd talán szerdán már mutatja egy 10-es teszt. Nyugi, nem tudod befolyásoni.
Nem hiszem, h már ettől lenne hányingered. Azt hormonok okozzák, ami nálad még épphogy van. A lombikosoknak elhiszem, h a nemvárt előtt van a bevitt hormonoktól.
Most néztem neten több kalkulátort is és minden hol azt irják hogy most 18.-án-19.-én és 20.-án van a beágyazodás.
Ez lehetséges?
Igy van esély arra hogy nem fog megjönni most szombaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!