Terhes tünetek az első hetekben?
Sziasztok. Egy jó ideje próbálkozunk a férjemmel, és december elején sikerült is pozitívat tesztelni, akkor nagyon fájt a derekam, fulladtam, fáztam mindig, a hasam is menstruációs tünetekre utalt, viszont kb 5-6 hetesen spontán elvetéltem, voltunk dokinál addigra semmit sem látott. Próbálkoztunk tovább és tegnap lett volna a napja, de nem jött meg, ma reggel meg pozitív lett a teszt, viszont most nincs semmi tünetem, nem érzem, hogy bármim is fájna. Illetve az elmúlt hónapban használtuk a conciveplus síkosítót, amiatt lenne? Volt valakinek hasonló esetleg? Bízhatok a tesztben?
Tudomtudom, menjek dokihoz, ő tudja megmondani a tutit, viszont tapasztalatokra kíváncsi lennék.
Köszönöm szépen!
Ha ma reggel teszteltél pozitívat, akkor még 2-3 hétig teljesen felesleges dokihoz menned, mert semmi biztosat nem fog látni.
Az első hetekben általában ez a tünet, hogy nem jött meg és pozi a teszt.
Lehetnek pms szerű dolgok is, de semmi sem kötelező érvényű, nem baj, ha van, de az sem, ha nincs semmi "tünet".
A tesztnek higyj.
3 hét múlva van értelme dokihoz menni.
Nekem volt pms az 5. hétben. A valódi terhes tünetek (gyomorpanaszok) a 6-7. héten kezdődtek, és a 13. hétig tartottak, bár néha még most is előfordul.
Szerintem nincs jelentősége az elején a pms tüneteknek, nem jelent semmit.
15 hkm
Biztos a vetélés miatt aggódom ennyire.
Azóta kicsit fájdogál a hasam, derekam, de lehet csak a félelem miatt képzelem már be.
Köszönöm a válaszokat!
7. Solya34@
Igen, sokaknak van hasonló tapasztalata. Aztán van, aki terhes lesz, másnak meg megjön. ENNYIBŐL SEMMIRE NEM LEHET KÖVETKEZTETNI. Kivárod szépen a 8 napot, ha pedig akkor sem jön meg, akkor tesztelsz. Addig pedig koncentrálj a munkádra szépen, foglald le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!