Ki mit érez vagy érzett az első hetekben?
Sziasztok
Én menstruacio előtt 5 nappal erős pozitívat teszteltem , volt előjel ezért csináltam korán a tesztet ,nem is jött meg azóta sem,a tesztem pedig erősödött.kb az 5 hetemben vagyok
Orvoshoz menni még korai
A mellbimbóim nagyon érzékenyek,és gorcsolgetek is van hogy elmúlik van h kicsit jobban érzem
Tegnap volt az első enyhe hányingerem .Tapasztalatokra lennék kiváncsi, ki hogy érzi vagy érezte magát ilyen korai terhességgel?

Kiváncsi leszek,hogy milyen arányban lesz azoknak a kommentje akik semmit nem éreztek vagy éreznek azokéval szemben akiknek már vannak tünetei
Köszönöm a válaszod
:)

Nogyogyaszati problemaim voltak, ugy tudtuk, nem lehetek terhes, epp egy kezelest akartam elkezteni. Nem ertettem, mi a franctol vagyok allandoan faradt (epp valtozekony idojarasunk volt, erre fogtam), miert utaltam meg a cigit, mitol van allando hanyingerem, valami gyomorronttasra vagy fertozesre gyanakodtam. Visszamentem a nogyogyaszhoz az eredmenyeimmel, megallapitotta, hogy magas a prolaktinom, felirt ra egy gyogyszert, de elotte mindenkepp csinaljak egy tesztet, mert csak akkor szabad szedni, ha 100% nincs baba. Este volt, de medgcsinaltam a tesztet, mert aznap akartam elkezdeni a gyogyszert. Olyan pozitivat meg nem is lattam eletembe, csak kiabaltam, hogy nem hiszem, ezt nem hiszem el, ez nem lehet igaz :)))
10 hetes vagyok, mar kicsit jobban erzem magam. En is rosszul vagyok a parfumoktol, biztato amit az elottem szolo ir, remelrm hamarosan elmulik ez is :)

Sehogyan sem éreztem magam. Kb mintha nem is lennék terhes.
És ez megmaradt úgy kb félidőig, amikor is elkezdett nőni a hasam...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!