Kisnia kérdése:
Van egy kisfiam és kislányt szeretnénk . Hogy vannak balami praktikák hogy kislány legyen ?
Figyelt kérdés
van egy kisfiam 2 éves. szeretnénk neki testvért és olvasgattam hogy ha ovulacio elott vagyunk egyutt akkor lehetseges a kislany ... vannak valami praktikák vagy nektek mi az ami bevált kislánynál?
Ha kisfiu lenne se baj ez csak egy kérdés :)
2022. márc. 16. 11:40
11/12 anonim válasza:
A Czeizel felé módszert használják a Facebook csoportban is, szóval egyrészt nem értem a lepontozast, másrészt az egyetlen lehetőséget "írtam" le én is, akivel talán sikerül befolyásolni
12/12 anonim válasza:
Nekem a férjem spermavizsgálata azt mutatta ki, hogy kevés van neki, lassúak, de egészséges spermiumok. 3 fiunk van. Szóval nem biztos, hogy mindenkinél olyan gyorsak a fiú hímivarsejtek :)
Ráadásul tudom, hogy a legutóbbi terhességemnél éppen ovuláció előtt voltunk együtt, úgy lettem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!