Lányok, megnéznétek a görbémet? Van esélyem? Mikor tesztelhetek?
mára vissza felugrott a hőm.úgyhogy nem tudom.mensi még nincs.de még csak jele sem hogy esetleg a napokban megjönne.nem görcsöl a hasam.egyedül annyi van ,hogy a cicijeim fájnak már 2 hete.de nagyon:S
nálad valami "tünet"?
Drukkolok nagyon!! :):) Ha font van a hod es feljebb is megy es tartja magat... az a tuti!!!:)Remelem siker lesz ez a honap!!:):)
Nalam? Semmi!! A cicim faj de az mindig szokott mensi elott. Nekem csak olyan tuneteim vannak, mint mensi elott szokott de meg nekem sem jott meg a hom is fent van. Elvileg ma, holnap, legkesobb holnap utan meg kellene jonnie.
semmi az ég világon ,pedig mielőtt megjönne előtte egy pár nappal már szoktam azért érezni hogy görcsöl vagy szúr a hasam,és most képzeld semmi nincs.egyszer sem éreztem semmit.hááát nem tudom mi lesz az eredmény.:)megmondom őszintén ebben a hónapban volt az első ,hogy nem arra koncentráltam szex közben na hogy akkor hátha most,hanem a páromra figyeltem csak.első ilyen hónap.:)majd kiderül.azért ha nem jön meg neked és csinálsz tesztet,ugye elmondod ,hogy gratulálhassak?
:)
Nagyon izgulok mi lesz Nalad, Nalatok!!:) Eddig ez igy jol hangzik!:)
Persze, hogy elmondom!:) Meg szeep!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!