Mit tennél, ha mániákusan rettegnél a teherbeeséstől?
Meseszerű életem volt, amiből már csak a gyerek hiányzott. Jött is, és vitt mindent. Az apukát a terhességem végén kirúgták a munkahelyéről, aminek a hatására teljesen bepánikolt. Ennek az lett a következménye, hogy elkezdett inni és félrelépni. 1 éves volt a lányunk, amikor elhagytam és vissza költöztem a szüleimhez, ahol megtűrt személyként éltünk. A vállalkozásom becsődölt, mivel közel sem volt elég időm rá. A kocsimat is el kellett adnom. Volt hogy egy órát álltam a buszmegállóban, mire jött egy alacsonypadlós busz, amire fel tudtam szállni babakocsival. A barátaim elfelejtettek. Szószerint csak mi voltunk egymásnak a lányommal. Évekig sírtam végig minden délutáni alvásidőt.
Egy éve végre lett egy normális párkapcsolatom és külön is költöztünk. Van rendes munkám, a gyerekem is boldog. A probléma, hogy mániákusan rettegek a terhességtől. Fogamzásgátlót szedek, mert több nőgyógyász szerint is ez a legbiztonságosabb, de ha egy napot is késik remeg a kezem annyira ideges vagyok. Ha kicsit gyengébb a mensim, akkor a következő hónapban már beképzelem, hogy terhes vagyok, és szinte érzem, ahogy rúg a baba, sírok, feszült vagyok, érzem a magányt, a kiszolgáltatottságot, hogy egy senki vagyok. Páromat is kiidegelem már ezzel. :(((
Nekem van egy ilyen ismerősöm mondjuk ő már tényleg durva …
Évente kb 1-2x el nemi életet , évek óta mégis folyamatosan fogamzasgatlot szed tehát kb a nulla nemi életére és akkor az az évi 1-2 alkalom is olyan hogy a pasassal is gumit huzat !
Ezért sincs párkapcsolata, ugyanis előbb utóbb tuti szoba jönne ő meg nem lenne hajlandó szülni!
Szóval ő bebiztosítja magát
-nem szexel(nagyon ritkán )
-gyógyszert szed
- gumit huzat a pasival
- és nem kell neki párkapcsolat
Alkalmi kapcsolatban még szép, hogy használ óvszert... 🤦🏼♀️
Mi az, hogy mit tennék?
Ép elméjű felnőtt nőként felismerném, hogy pszichológia problémáim vannak, és elmennék egy szakemberhez.
Erre nem gondoltál, mi?
Szerencsetlen gyerek, ot hibaztatod mindenert. Milyen lehet igy fenoni?
Azonnal kerj segitseget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!