LH teszt!? Kinek milyen erős volt?
Sziasztok!
Lőttem egy facelle LH tesztet ez a mai eredmény. (Képet csatolom)
Valaki esetleg tesztelt minden nap?
Van róla képe, hogy mikor milyen erős volt?
Tisztába vagyok vele, hogy ez negatív csak érdekel az egész.
Nem, nem arra vagyok kiváncsi, hogy milyen amikor pozitív hanem, hogy napról napra hogy erősödött.
De köszönöm ezt a számomra használhatatlan választ :)
Ez a fajta nekem is pozi volt már az ilyen erősségű csíknál. A kövi napokon és előtte is halványabb volt.
Nekem ezen sosem volt ugyan olyan erős a 2 csík.
Sajnos képem nincs róla
Az enyem ilyen volt. Masnap is meg pozi volt de halvanyabb mint ez. Ugy hogy tuti ez volt az lh csucsom
Az első válaszoló nem volt túl kedves, pedig szerintem ez nem buta kérdés. :)
Nekem még sosem volt egyértelmű pozitív LH tesztem, olyan volt a max, mint amit te is küldtél. Én is gondolkodtam rajta, hogy akkor mi lehet a gond, itt is mindenki azt írta az ilyen tesztekre, hogy ez negatív. De valóban úgy van értelme az LH tesztelésnek, ha minden nap (ugyanabban az időben) megcsinálod, hogy lásd a változást.
A nem egyértelműen pozitív teszt nem jelenti, hogy nem volt peteérésed.
Küldöm milyen volt az enyém. Most 6 hetes terhes vagyok.
9es vagyok,menszesz után 7.napon kezdtem el tesztelni,minden nap,napi egy teszt,este 6 órakor csináltam...és szépen mutatta a pozitív napon
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!