Ladeevit terhesvitamin mellé lehet pluszba folsavat szedni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 20:07
1/4 anonim válasza:
Én pont ma kérdeztem a vedonot, én Jutavitet szedek, azt mondta szedhetek melle ha gondolom, a felesleg távozik a szervezetből, de ha nem dietazol, változatosan érkezel, zöldség, gyümölcs, akkor abban is van bőven elég, csak ma már mindenki többet-többet szed. Remelem tudtam segíteni valamit :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm én jobbnak látom inkább szedni még mellé :) te fogsz szedni, ha igen milyet? :)
2022. márc. 9. 20:22
3/4 anonim válasza:
Nem ajanlott sokat bevenni belőle, a terhes vitaminokban altalaban pont annyi van, amennyi kell. Latom ebben csak 400, es gyengébb is az összetétele (pl kalcium, d vitamin, a vitamin nincs is benne) esetleg valts Jutavitre, de meg a dm es terhes vitamin is jobb ennél. [link]
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok, én is gondolkodtam rajta, azért a jutavit dobozon az van, hogy a napi érték 400-%-a, ami nem tűnik kevésnek, normálisan is étkezem, illetve én szoptatok még, bár ezt a védőnő (aki IBCLC egyben) nem hozta fel kizáró oknak. De túl sokat szerinte is felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!