Ladeevit terhesvitamin mellé szedjek plusz folsavat? Már volt egy nyitott gerinccel végződött terhességem, amit be kellett fejezni 6 hónaposan.38 éves vagyok.
Nekem a következőket mondta több genetikus orvos is, mert nem tudtam elfogadni a helyzetet: A fogantatást megelőző legalább két-három héttől kell szedned folsavat, naponta minimum 4 mg-ot. Ebből napi 3 mg van egy szem folsav tablettában és még 0,8 mg a hozzá választott terhesvitaminban. Fontos, hogy a vas is rendben legyen a vérképedben.
Nekem a 7. hóban született ilyen babám. Most a 2. egészségeset várom azóta. Nagyon sok sikert kívánok Nektek is.
15.20-as vagyok.
Tudom, most nem nagy vigasz, de én minden uh-on rákérdeztem, ismétlődik-e a betegség, nézzék meg.
Egy orvos mondta akkor, hogy az ismétlődés esélye nagyon minimális, talán 1 %, amit felkészüléssel a terhességre ki lehet tulajdonképpen védeni.
A 15.20-as hozzászólónak.
Én is úgy tudom hogy csak 1%,de ez nem vígasztal.Pláne hogy 3 terhességemből 1 gyermekem van.Mondjuk az igazat megvallva eddig nem készültünk fel a terhességeke csak úgy megtörténtek.Köszi a válaszodat,minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!