3 hete volt sajnos egy abortuszom, lehetek így terhes?
Sajnos 3 hete volt egy terhességmegszakításom, orvos azt mondta 2 hetet várjunk párommal az együttléttel.
Védekezés nélkül voltunk együtt 3 hét után, menzeszem még azóta nem jött meg az abortusz óta.
Lehetek így terhes?
Kérem a negatív kommentek kerüljenek.
Senkinek nem tűník fel, hogy kamu a kérdés?
Nincs az az épeszű orvos, aki nem hat hetet mond abortusz után az első együttlétre!
Mi lenne ha az emberek nem a kőkorszakban élnének.
Jelen álláspont szerint 3 hét múlva mehet a szex(vérzés már nincs) és első menstruáció után lehet újra próbálkozni a babával!!!
Sziasztok.. úgy látom mindegy milyen a jellegű kérdést tesznek fel mindig van /lesz aki beszóljon .
Én is csak egyszerű kérdést tettem fel terhességi teszttel kapcsolatban Erre csak megtalált egy idióta (bocsi)
Szerintem nem kioktatás kért a kérdező ő tudja mit csinál vagy nem de ettől függetlenül azért van ez az oldal hogy lehessen kérdezni ..lehet le hurrogni ...nem érdekel
19-es, nem mindegy, hogy abortusz, vetélés vagy missed ab, mint ahogy az sem mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit…
Kérdező, lehetsz terhes, ha nem védekeztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!