Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 hete volt sajnos egy abortus...

3 hete volt sajnos egy abortuszom, lehetek így terhes?

Figyelt kérdés

Sajnos 3 hete volt egy terhességmegszakításom, orvos azt mondta 2 hetet várjunk párommal az együttléttel.

Védekezés nélkül voltunk együtt 3 hét után, menzeszem még azóta nem jött meg az abortusz óta.

Lehetek így terhes?

Kérem a negatív kommentek kerüljenek.

2022. márc. 8. 12:44
1 2 3
 21/26 qkker1 ***** válasza:
34%

Senkinek nem tűník fel, hogy kamu a kérdés?

Nincs az az épeszű orvos, aki nem hat hetet mond abortusz után az első együttlétre!

2022. márc. 8. 14:18
 22/26 anonim ***** válasza:
23%
Ha kamu, akkor sem szétgyalázni kell az egész kérdést, hanem akkor úgy kell válaszolni, hogy más tanulhasson belőle.
2022. márc. 8. 14:24
 23/26 anonim ***** válasza:
34%

Mi lenne ha az emberek nem a kőkorszakban élnének.

Jelen álláspont szerint 3 hét múlva mehet a szex(vérzés már nincs) és első menstruáció után lehet újra próbálkozni a babával!!!

2022. márc. 8. 14:27
 24/26 anonim ***** válasza:
30%

Sziasztok.. úgy látom mindegy milyen a jellegű kérdést tesznek fel mindig van /lesz aki beszóljon .

Én is csak egyszerű kérdést tettem fel terhességi teszttel kapcsolatban Erre csak megtalált egy idióta (bocsi)

Szerintem nem kioktatás kért a kérdező ő tudja mit csinál vagy nem de ettől függetlenül azért van ez az oldal hogy lehessen kérdezni ..lehet le hurrogni ...nem érdekel

2022. márc. 8. 20:52
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát több ésszel születtem mint ti, akik egesz nap itt ocsarolnak egy számukra idegen embert.
2022. márc. 9. 13:26
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

19-es, nem mindegy, hogy abortusz, vetélés vagy missed ab, mint ahogy az sem mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit…

Kérdező, lehetsz terhes, ha nem védekeztetek.

2022. márc. 13. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!