3 hete volt sajnos egy abortuszom, lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Sajnos 3 hete volt egy terhességmegszakításom, orvos azt mondta 2 hetet várjunk párommal az együttléttel.
Védekezés nélkül voltunk együtt 3 hét után, menzeszem még azóta nem jött meg az abortusz óta.
Lehetek így terhes?
Kérem a negatív kommentek kerüljenek.
2022. márc. 8. 12:44
1/26 anonim válasza:
Nem kérsz negatív kommentet..
Hát jó..
De könyörgöm.. Arra még is mit válaszoljon kultúráltan az ember, hogy abortuszod volt (ez egy dolog, számtalan ok lehet) de, hogy védekezni még mindig b@szol?! Na ezt nehéz megérteni épp ésszel..
Igen, lehetsz terhes.
2/26 anonim válasza:
Mivel úgy kezdi a kedves kérdező, hogy sajnos, így valószínűleg tervezett terhesség volt amit valami miatt meg kellett szakítani. Igen, lehetsz terhes.
3/26 anonim válasza:
Igen.
Nem egészséges így, nem kellett volna.
4/26 anonim válasza:
Persze. AB után 4-6 hét a következő menstruáció.
5/26 anonim válasza:
Szia ha volt peteérésed akkor lehetsz. Nekem missed ab után 2.5 héttel volt ovum. Nem védekeztünk és terhes se lettem. De ez én vagyok.
7/26 anonim válasza:
Remélem. Aztán azt is remélem hogy a következő abortuszon "véletlenül" "elkötnek"
8/26 anonim válasza:
2-es akkor nem írta volna, hogy nem kér negatív kommentet. Szimplán felelőtlen a kérdező.
9/26 anonim válasza:
Erre mi pozitívat lehet ugyan írni? Természetesen lehetsz terhes. Ilyenkor tudomásom szerint még nagyobb eséllyel lehet teherbe esni.
10/26 anonim válasza:
Lehetsz terhes, de minek? Mi változott 3 hét alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!