LH teszt elmaradt mensi után? Jósteszt?!
Sziasztok!
Nem rendszeres a menszesz. 31-35 naposak de ma már 38.napon vagyok ha az utolsó mensit nézzük.
Kíváncsiságból mostmár 3. napja reggelente LH tesztelek és ezek lettek az eredmények.
Gondoltam várok még hétvégéig a HCG teszttel.
Szerintetek ez mennyire hihető dolog?!
A tesztet a gyárban készítették....
Az lh tesztet pont hogy nem Reggel kell használni, de abban a pillanatban hogy az lh teszt reagálna, már a hcg teszt is reagálna, szóval akár úgy is pisilgethetnél hogy értelme is legyen, ráadásul a hcg teszt jó reggel is...
De komolyan, csinálj lh tesztet 3 héten át, nincs nincs vele gond, de itt kell találgatni,mikor mindenki tudja hogy az lh teszt jóstesztként pont annyit ér mint egy 20ast feldobni.
Várj egy hetet, azzal sincs semmi gond, csak ne már itt kelljen beléd látni terhes vagy -e.
Az lh teszt nem terhességi teszt szóval kb a véletlenen múlik, bejön vagy nem.
Most számomra is aktuális és érdekes ez a kérdés. Eddig olvastam itt a jóstesztekről hideget, meleget...
Saját tapasztalatom: ma (elmaradt mensi után pár nappal) kíváncsiságból (de inkább egy gyenge pillanatomban) készítettem jóstesztet (mert nem volt itthon terhességi teszt, főleg az idő előtti tesztelgetés elkerülése miatt, sokat csalódtam már.) digitális ovulációs tesztet használok, már jó pár hónapja, az egyértelműsége miatt.
Ma délelőtt, nem első vizeletből pozitív lett az ovulációs teszt! Nem én ítéltem meg a csíkok erősségét, hanem a kijelzőn mutatkozott az eredmény. Nagyon meglepődtem, mert eddig ilyet csak ciklus közepén tapasztaltam eddig. Ez nem lehet véletlen, valamire csak reagál ilyenkor az a teszt... Délután sikerült vennem terhességi tesztet, 25-ös érzékenységűt. Kb 2 perc alatt kijött a kontrollcsíknál még azért halványabb, de teljesen egyértelmű második csík.
Kell lennie összefüggésnek, valószínű tényleg nagyon hasonló a két hormon, mint vegyület és "becsapja" az ovulációs tesztet.
Azért írtam le mindezt, mert annyian bíráltátok a kérdezőt.
16
Igen, de nem 8, 9. Dpon hasznaltad, hanem amikor már a terhességi teszt is kimutatta. Szoval felesleges ilyenkor jósolgatni. A jóstesztet akkor használják, mikor a hcg teszt még nem mutatja ki.
Hihetetlenek vagytok! Köszönöm a lepontozást!
Ettől nekem nem lett rosszabb és a tényen sem változtat, hogy nálam igenis működött.
Mi van itt??? Mindenki ennyire rosszindulatú???
És ha a kérdező előbb használta? És ha akkor még nincs értelme, ezt nem lehet normálisan közölni?
Aki már jó sok időt töltött a babatervezés időszakában, az lehet minden fűszálba kapaszkodik. Miért kell ítélkezni folyton mások felett??? Ha a kérdező tényleg értelmetlenül korán tesztelt (nem figyeltem arra, hány dpo-n próbálta ki) akkor sem ebben a stílusban kellene írogatni.
De hát ahogy mondják, "a stílus, maga az ember". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!