LH teszt kérdés?
A kérdésem az lenne hogy ma voltak délelőtt ovulációs fájdalmaim, a méhnyaknyákom sárgás rózsaszínes színű volt és ilyen “zselés” tojásfehérjés állagú. Délelőtt 10-kor vettem észre, csináltam egy ovulációs tesztet. A ciklus 17. napja van ma (a naptáram a mai napra írta az ovulációt)
Általában 18:00-kor csinálom a teszteket minden nap, így csináltam egyet akkor is ami sokkal halványabb. Majd csináltam 20:00-kor is az még halványabb lett. Tudom hogy a délelőtti sem pozitív, de sokkal erősebb az összes többinél. A kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy ilyen gyorsan változik az eredmény? Az erősebb lehet hogy pozitív lett volna ha hamarabb csinálom meg?
Nekem délelőtt pozitív volt, estefelé már negatív lett. aznap esti együttlétből megfogant a babánk.
(digitális ovuteszt)
Így alakult eddig az ovulációs tesztes hónapom. Egyik sem lett pozitív. A legerősebb az ami mellett kérdőjel van, az a teszt amiről itt a posztban is szó van. Általában 30 napos ciklusaim vannak 7 nap menzesz.
5 nap van a nemvártig.
Szerintem a kérdőjeles nap lehetett pozitív, de így a csíkokat látva, tényleg nem teljesen egyértelmű.
Talán ezért is használtam digitális ovulációs tesztet, az tényleg egyértelműen jelezte (más kérdés, hogy minden esetben jól-e vajon, mert erről is olvasni hideget, meleget.)
Sokan az árát sokalják, pedig kettő ciklus alatt is használható, nekem mindig a 15. ciklusnapon jelzett, a tesztelést is csak a 11-en kezdtem, tehát a 10 tesztcsík kettő hónapra kitartott, a készülék is működött tovább.
Esetleg próbáld ki a következő ciklusban, ha most nem sikerül a baba.
40-es! Ezt nem tudtam. Bár valami olyasmit olvastam róla, mégis van eltérés érzékenységeben a hagyományos társaihoz képest, mert a többivel ellentétben nem délután, hanem délelőtt, vagy akár reggel ideális a tesztelés.
Nekem bejött, de könnyen lehet, hogy egyénfüggő.
Sok sikert!
Kedves kérdező! Nem lehet, hogy ilyen későn lett ovud? Nem fordult még elő, hogy így megnyúlt a ciklusod?
Mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!