LH teszt kérdés?
A kérdésem az lenne hogy ma voltak délelőtt ovulációs fájdalmaim, a méhnyaknyákom sárgás rózsaszínes színű volt és ilyen “zselés” tojásfehérjés állagú. Délelőtt 10-kor vettem észre, csináltam egy ovulációs tesztet. A ciklus 17. napja van ma (a naptáram a mai napra írta az ovulációt)
Általában 18:00-kor csinálom a teszteket minden nap, így csináltam egyet akkor is ami sokkal halványabb. Majd csináltam 20:00-kor is az még halványabb lett. Tudom hogy a délelőtti sem pozitív, de sokkal erősebb az összes többinél. A kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy ilyen gyorsan változik az eredmény? Az erősebb lehet hogy pozitív lett volna ha hamarabb csinálom meg?
#csakazértis3
Köszönöm hogy vissza néztél a kérdésemre! Igen késői ovu volt. Annyira késői hogy a ciklusom 31. napján lett pozitív az LH teszt. (A HCG-k nem mutattak semmit)
Ma vagyok a ciklusom 40. napján, most várom hogy ebből a nagyon késői ovuból sikerült-e. 🤞
20.-án volt az első pozitív nap, 21 és 22.-én is pozitív volt még. Ma 28.-a van, nem tudok mást tenni csak várni.
Rosszul írtam!
#10! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!