Nala23 kérdése:
Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
4 napja késik a menstruációm. Azóta fehér sűrűbb folyásom van. Pénteken barna nagyon kevés barna folyásom volt. Szombati nap el mentem pisilni és a wcpapíron halvány rózsaszín vér volt, azt hittem meg fog jönni. Tegnap este barna folyásom volt,ma is, de már halványabb. Ugyanúgy görcsölök, feszül a mellem. Még sosem voltam így. Holnap reggel csinálok egy tesztet vagy még korai lenne?2022. márc. 7. 11:08
31/32 A kérdező kommentje:
A hcgm 1 het alatt csak a duplájára nőtt elvileg 2 naponta kéne duplazódni.. Sajnos nem akart meg maradni a baba 😒
2022. márc. 21. 09:01
32/32 anonim válasza:
Sajnàlom igazàn!Igen így kellett lennie.Következő màr sikerex lesz erre gondolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!