Nala23 kérdése:

Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
4 napja késik a menstruációm. Azóta fehér sűrűbb folyásom van. Pénteken barna nagyon kevés barna folyásom volt. Szombati nap el mentem pisilni és a wcpapíron halvány rózsaszín vér volt, azt hittem meg fog jönni. Tegnap este barna folyásom volt,ma is, de már halványabb. Ugyanúgy görcsölök, feszül a mellem. Még sosem voltam így. Holnap reggel csinálok egy tesztet vagy még korai lenne?

2022. márc. 7. 11:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
50%

4 nap késésnél teljesen jó a 25-ös teszt, teljesen fölösleges a 10-es. És azt ajánlgatni is.

A 10-es teszt azoknak való, akik nem bírnak várni és késés előtt már tesztelni akarnak.

Akinek normális ciklusa van, annak ennyi késésnél egy sima papírlap is kimutatná a terhességet, nemhogy egy 25-ös teszt...

2022. márc. 7. 18:30
 12/32 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy nem jött még meg a menstruációm, görcsölök. A terhességi teszten nagyon halvány lett a második csík. Tegnapi nap azt hittem meg jött, de csak folyás volt épp hogy egy picit barnás pirosas. Szerintetek el menjek most nőgyógyászhoz vagy várjak még egy hetet?
2022. márc. 9. 07:38
 13/32 anonim ***** válasza:
Vàrj még egy hetet minimum és tesztelj 2 naponta.Ha ugyanúgy nem jön meg és halvàny akkor orvos.
2022. márc. 9. 07:58
 14/32 A kérdező kommentje:
És ha pozitív,de közben még néha kicsit véres a folyás nem lehet baj?
2022. márc. 9. 08:13
 15/32 anonim ***** válasza:

Progeszteron pótlàst fel tud írni a nőgyógyàsz de vizsgàlat nélkül kötve hiszem.

Akkor viszont mielőbb menned kéne de nem fog semmit sem làtni valószínű.Vérvétel lehet és megmutatod neki a teszteket.

2022. márc. 9. 08:16
 16/32 anonim ***** válasza:

Mi lett kérdező?Kértél időpontot az orvoshoz?

Barnàzàs tart még?

2022. márc. 11. 14:06
 17/32 A kérdező kommentje:
Tegnapi nap voltam nőgyógyásznál. Hüvelyi uh volt. Nem tudott semmi biztosat mondani... Látott egy 2mm-es felritkulást,csinált rákszűrést az miatt volt pecsételő vérzés. Még mindig görcsölök, ha fekszek úgy tűrhetőbb. Azt mondta akármi lehet még az sem biztos, hogy baba vagy ha még is az akkor lehet méhen kívül is. Ma voltam vérvételen meg majd szerdán is mennem kell meg nézik, hogy növekszik e a hcg hormon. Csütörtökön megint uh...Remélem minden rendben lesz.
2022. márc. 11. 15:28
 18/32 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam terhességi tesztet most erősebb volt a csík rajta ez adott egy kis megnyugvást.
2022. márc. 11. 15:29
 19/32 A kérdező kommentje:
Barnázás nem volt,de ma megint...:( bízom benne, hogy csak a vizsgálat miatt.
2022. márc. 11. 15:37
 20/32 A kérdező kommentje:
Akárki volt már hasonló helyzetben az meg tenné, hogy ír nekem? Nagyon rossz ez a várakozás.
2022. márc. 11. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!