Nala23 kérdése:
Lehet terhesség?
A vizsgálat miatt lehetett a barnázás.Ha erősödött a teszt az jó.
Szerintem korán mentél és azért nem látott még semmit az orvos.
Lehet csütörtökön sem fog többet látni.2 hét múlva lenne a tuti.
Vérvételre jó hogy mentél mert abból így eleinte lehet valamit következtetni de persze biztosra menni nem lehet ezzel sem.Lazíts és próbálj másra gondolni.Tudom nehéz de meg fog oldódni a kérdés hamarosan.Sok sikert!
2022. márc. 11. 15:43
Tesztről tudnál képet csatolni?Képküldés.com-on tudsz ha ott regisztrálsz
2022. márc. 11. 15:45
23/32 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg csak az miatt van. Igen kb 2hét múlva tudna valami tutit mondnani. Próbálok csak nem igazán megy... Nagyon szépen köszönöm!
24/32 A kérdező kommentje:
Most jött meg a vérvételi eredmény e-mailben. 241,9 a hcg ez nagyon kevés ugye? 😐
Dehogy kevés!Ez nagyon jó!Mostmàr kicsit nyugi
2022. márc. 12. 10:15
26/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem birok nyugodt lenni még alkalmanként mikor el megyek pisilni a folyásba van egy kicsi rózsaszín vér. És ugyanúgy görcsölök egy percre sem múlik el.
Kora terhesen normális a görcs.Amíg nem úgy vérzel mint mikor megjön a menzeszed addig elvileg nincs vész.Nekem ezt mondta az orvosom.
Kora terhesség ilyen bizonytalan sajnos de attól hogy ideges vagy nem vagy előlrébb egyáltalán.Gondolj arra hogy úgy lesz úgyis ahogy lennie kell.
Nem tudunk mindent befolyásolni sajnos az életben.Ez is olyan dolog.
Megértem mit érzel de hidd el hogy az idegeskedés nem tesz jót!
Az orvos mit mondott egyébként erre a rózsaszínes dologra?
2022. márc. 12. 11:35
28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazad van. Azt mondta lehet beágyazódás,vagy az, hogy meg fog jönni a menszeszem... Mondták páran, hogy a rákszűrés miatt is lehet vérzés, de ugye nekem előtte is volt.... Mindegy tényleg próbálok nem rá stresszelni, semmi értelme.
Mi a helyzet kérdező?Jól vagy?
2022. márc. 19. 16:17
30/32 A kérdező kommentje:
Mit is mondjak... Utána is folyamatosan véreztem, jartam többször is a sürgősségin. Először csak fertőzésre írtak fel krémet, utána megint mentem mert erősödött a vérzés... írtak vérzés csillapítót, de másnap reggel 6 hetesen el vetéltem :( Aznap be is kellett feküdnöm, másnap gyógykaparás. Hazudnék, ha azt mondanám nem fáj, de valamiért így kellett lennie... Annak örülök, hogy nem a későbbiekben történt ez...
Kapcsolódó kérdések: